自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止發言

好媽媽勳章

我老爺咁講,你信唔信?????

男爵府

Re: 我老爺咁講,你信唔信?????

得!無話唔得!
但你要好勤力囉!
:-(

等待驗證會員

maymay1037 寫道:
佢話佢個仔係一歲多d,就介咗尿片,個妹就10個月大 有無可能呢~~~一歲多介咗片就唔奇,但10個月大

信...long tims ago...lots of parents did that but not now lor......

禁止訪問

子爵府

信…以前用尿布,快d戒左唔駛煩

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

唔-係唔得!你成日剌佢痾屎痾尿囉!
maymay1037 寫道:
佢話佢個仔係一歲多d,就介咗尿片,個妹就10個月大 有無可能呢~~~一歲多介咗片就唔奇,但10個月大

侯爵府

日片ok呀, 但係夜片好似難d wor.... ?-(

大宅

信, 實得嫁, 一出生唔用片都得嫁, 至在你會唔會咁做姐

伯爵府

好媽媽勳章

大陸就算現在好多bb也無用片架
一出世就訓練定時定候去屙..
佢地d褲仔中間係一個窿
連褲也唔洗除就屙到

大宅

信...我個仔都係歲幾介左日,夜,出街片片,全程唔駛用片!

大宅

小路 寫道:
唔-係唔得!你成日剌佢痾屎痾尿囉![quote]
婆婆,係咪咁刺ar[quote]123

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我想知道你老爺認為戒左尿片既定義係咩?

如果唔用尿片照瀨尿都唔叫係戒左架喎!

大宅

係得架,不過要成日好勤力兜佢去殊殊law

侯爵府

nausica 寫道:
係得架,不過要成日好勤力兜佢去殊殊law
我家有隻曳曳豬

子爵府

信!
我阿婆湊我,
都話我一歲就介片啦!
其實由滿月開始就已經調教定時定候去大小便,
就好快介到片啦!

以前d人甘窮又生甘鬼多個,
甘快d介片冇乜出奇!

提外話:

我就唔信我姑拉講野啦!
佢話佢三個仔女,
一出院就已經介食夜奶喎?
(16歲、12歲 & 7歲)

你信唔信?
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

男爵府

tiffany_wong23 寫道:
提外話:

我就唔信我姑拉講野啦!
佢話佢三個仔女,
一出院就已經介食夜奶喎?
(16歲、12歲 & 7歲)

你信唔信?

我信架,因為我細女一出院就真係介左夜奶啦!
直明月耀安
極星輝照長

禁止發言

好媽媽勳章

大宅

我信呀

男爵府

環保接龍勳章

以前好多bb著開檔褲,而且以前的父母可能少出街,所以會勤力些,其實真係要付出時間同心機先可以戒片架。
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至