自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Nevigator 月費

請問最近期網上行的優惠, 我打電話問 :

HK$164 per month 簽18個月 6M

扺嗎?????

水晶宮

Re: Nevigator 月費

anyone???

別墅

請問是續約還是新按?
現在我彷似在等待,等,等那一天來;莫道你心痛不可耐,我心更哀。若問我想找的所在,找,找我的將來。為著我心中的希望,生命已擲門外。看著這如病染的祖國,誰亦要奮起叫嚷!放下眼前原屬我的一切,五月的陽光在照耀. 8964

大宅

扺,我宜家$199一個月,要簽24個月約 6m,但送2個now自選台.

洋房

嗚........ :cry:
我原本用開一人一寬頻,即兩個獨立a/c同時上網,$219.
咁屋企開始唔會兩部機同時上網,而又剛約滿,咁我上星期五打去cut左一人一寬頻&續約,咁個小姐就講左3個方案比我聽.
方案1: 改番一個a/c上網,$190,6M無限上網,簽18個月.
方案2: 改番一個a/c上網,1個24小時NOW新聞台加兩個NOW自選台,送一部DVD碟機,$226,6M無限上網,簽24個月.
方案3:保持現狀,唔駛簽約.

我就選左方案2,其實我唔睇電視,只因我覺得只有方案2係冇咁蝕底.
但而家睇到你地咁平,我仲可唔可以打去改架??個小姐安排左今個星期五師父黎安裝NOW.......

水晶宮

yvonne 寫道:
請問是續約還是新按?

續約

水晶宮

hoohoo20000 寫道:
扺,我宜家$199一個月,要簽24個月約 6m,但送2個now自選台.

但係我乜都唔要什麼禮品,只要上網!!! 我睇到另外有人續約可以做到 HK$13X,with NO Contract!!!!!

水晶宮

PoonMaMa 寫道:
嗚........ :cry:
我原本用開一人一寬頻,即兩個獨立a/c同時上網,$219.
咁屋企開始唔會兩部機同時上網,而又剛約滿,咁我上星期五打去cut左一人一寬頻&續約,咁個小姐就講左3個方案比我聽.
方案1: 改番一個a/c上網,$190,6M無限上網,簽18個月.
方案2: 改番一個a/c上網,1個24小時NOW新聞台加兩個NOW自選台,送一部DVD碟機,$226,6M無限上網,簽24個月.
方案3:保持現狀,唔駛簽約.

我就選左方案2,其實我唔睇電視,只因我覺得只有方案2係冇咁蝕底.
但而家睇到你地咁平,我仲可唔可以打去改架??個小姐安排左今個星期五師父黎安裝NOW.......

快d打上去改啦!!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我續約都係$170...咋

男爵府

點解我咁貴嫁?

大宅

我用開$145一個月3m(因我係netvigator one所以免費自動升級至6m),上年張約滿左,一路都無續約,佢地亦一路照收我呢個價,間唔中我都有打去問有咩優惠,佢地都係話我個價以經係最低,成日sale我轉8m,我都無理佢地,都痴痴地既,6m同8m差唔多啫,做咩要我比我幾十元一個月佢地喎,now tv嗰條電線仲要由電腦房拉出廳甘肉酸,要無線就要比hk$600佢地買個唔知咩無線xx,一係就每個月加廿蚊租,我梗係唔會采佢地,而家自由身,我鍾意咪繼續用,唔鍾意咪轉第間囉 :tongue: :tongue:

公爵府

好媽媽勳章

Maggie519 寫道:
我用開$145一個月3m(因我係netvigator one所以免費自動升級至6m),上年張約滿左,一路都無續約,佢地亦一路照收我呢個價,間唔中我都有打去問有咩優惠,佢地都係話我個價以經係最低,成日sale我轉8m,我都無理佢地,都痴痴地既,6m同8m差唔多啫,做咩要我比我幾十元一個月佢地喎,now tv嗰條電線仲要由電腦房拉出廳甘肉酸,要無線就要比hk$600佢地買個唔知咩無線xx,一係就每個月加廿蚊租,我梗係唔會采佢地,而家自由身,我鍾意咪繼續用,唔鍾意咪轉第間囉 :tongue: :tongue:

同我差唔多, 我都冇再簽約

男爵府

我同你一樣$145, 都係netvigator one, 由3m 自動升級至6m, 但我就另外加$180睇佢既now 寬頻電視...不過都唔係成日得閒睇....都有d浪費
Maggie519 寫道:

首頁

尾頁

跳至