自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

今天在學校被老師無理取鬧

[size=medium]今天在學校被老師無理取鬧 :evil: :evil:
人生得意需盡歡
莫使金樽空對月

翡翠宮

Re: 今天在學校被老師無理取鬧

更加要畀心機讀書:

第日一人之下萬人之上,就唔使咁受氣!
反之個個都係上司,仲更加多無理取鬧!

子爵府

why? 是非天使

男爵府

畀面勳章

你講d唔講d,唔知你發生左咩事喎

是非天使 寫道:
[size=medium]今天在學校被老師無理取鬧 :evil: :evil:

若要人不知,唔好太低B~~~

禁止訪問

大宅

是非天使 寫道:
[size=medium]可否講清楚啲?老師點樣無理取鬧呢?講出嚟大家研究吓~~

別墅

因為數學科改正改得唔好, 老師說自己記憶力衰退, 不能記起改正不好的同學, 便一怒之下把我們全都記一個缺點 (其實他只是靠嚇)
人生得意需盡歡
莫使金樽空對月

男爵府

其實佢係咪想改得唔好果d自首.....佢當自已係真矢

大宅

櫺囹桼 寫道:
更加要畀心機讀書:

第日一人之下萬人之上,就唔使咁受氣!
反之個個都係上司,仲更加多無理取鬧!

呢句: 反之個個都係上司,仲更加多無理取鬧.
我日日都對呢D人 :-( :-(
所以有時比小朋友見識下. 人就係甘, 有好多種人.
喜歡的金句:
己所不欲.勿施於人
世界本來就不公平,但快樂卻是公平的,只要你知足.
一個人的快樂, 不是因為他擁有得多, 而是因為他計較得少

首頁

尾頁

跳至