跳至

首頁
12345...15

尾頁

複式洋房

泓景台媽咪入來啦!

hihi, 我係檬檬呀!我見到好多泓景臺嘅未來媽咪, 想認識下各位啦!我個預產期係12月20號呀!你哋呢?今年好多人生BB,好驚第時要同BB爭学校...再者,荔枝角嘅校網麻麻...

大宅

Re: 泓景台媽咪入來啦!

Hello, 檬檬,
係泓景台真係好多準媽媽同bb呀~
逢星期六日就有好多bb車...
我個bb就黎6個月啦!

複式洋房

kalo,

好開心終於等到你回覆啦...我宜家7個月多D lu...哈哈...我住2座架, 你呢?

檬檬

大宅

Hello檬檬 ,
我住7座呀! 你開始買bb野未呀? 你個b係仔定女呀?
Kalo

複式洋房

kalo,
我個BB係boy boy 吖!...你呢?D BB野都差唔多啦... 爭架BB車...你有無好提議呀?

大宅

hi hi,我以前住6座

大宅

我個都係boyboy...hehe...
我用combi, 原因都係比較輕. 同埋個樣靚d, and function都ok. 我係吉xx特價時買. 你可以等有promo時買,會抵d.
不過, 我個b依家16磅, 我覺得架車好似迫左d, 因佢sleep and lay down on the car, 個shoulder已經貼到車的兩旁... 我見到有d bb車內籠比較寬, 不過就大架d重d, 你可以考慮下.
and remind u that 荔枝角站係要行樓梯上地面, 雖然第日可能都係你老公抬 (我就抬唔起啦~), 不過我老公抬上抬落都幾辛苦...

洋房

hello

My baby is a baby-boy, too, he's 2.5 months old and got 6.09 kg. Might be we can meet at Sunday for all the babies gathering.

Wish all the baby good health.

大宅

Wing On 由今日至星期日 combi 有discount 20% off.

複式洋房

好開心認識你哋呀! 嘩!永安真係好平呀!我買左好多BB袗, 好開心吖!哈哈, 揾日見下都好喎! :lol:

大宅

有好

大宅

我都買左張highchair比個仔, 因為佢開始食糊仔啦... combi 有八折, 都幾抵... 好想快d送黎比bb坐坐....

大宅

你地有無用思詩樂?
我想買思詩樂潔淨乾綿, 有無興趣一齊訂?
http://www.suzuran.com.hk/
滿$500有得送貨.

複式洋房

Hi, 大家好呀! 我住8座架, 我個女9個月大lu 個女初生時用capella bb車, 架車可以比佢瞓, 不過真係好重 :tongue: 依家買左架combi, 真係輕便好多, 不過車身就窄d啦.

大宅

好開心, 又多一個鄰居啦.
你好! hihihi.
你個女有無用highchair 食mum mum?

尋晚我個b突然扶住個床邊企起身... 好犀利 ! 6 mth 2 wks.... 佢仲玩到差d翻出黎, 好彩接得快... 結果漏夜張床板降低.... 驚驚...

大宅

見到bb長大,真係最大既安慰!睇到妳咁樣形容,我都希望我bb可以快d好似妳

複式洋房

Hello kalo!

我個女有用high chair, 不過佢麻麻地鍾意...因為佢好百厭, 冇時停. 好彩佢食mum mum好快, 如果唔係一定搞唔掂

你個b都幾犀利wor...6個半月就咁反斗

大宅

有無人想買combi既stroller 或 high chair?

我有朋友本來訂

大宅

係呀, 見到bb每日都有d小突破, 真係令人好興奮.
sisigal, 你有無放bb落地蓆玩呀? 有多d地方, 可以引下佢轉身ma.. 個個bb都唔同o既, 可能你個b儲夠energy, 就會嚇你一驚o架啦...唔好睇少佢地.

大宅

kalo,

我個女仲係訓得好多,(唔知點解?) 基本上佢食完一陣就訓,多數訓到夠鐘食奶先至醒。

我上星期同佢去健康院做發展監察,話俾姑娘聽BB仲未轉身,佢話轉身唔係成長既milestone,所以無話幾多個月做到為之好喎!

首頁
12345...15

尾頁

跳至