跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

你地有冇試過呢個呀??準唔準呀?生男生女圖 Boy or Girl?

大宅

Re: 你地有冇試過呢個呀??準唔準呀?生男生女圖 Boy or Girl?

唔準既

子爵府

Re: 你地有冇試過呢個呀??準唔準呀?生男生女圖 Boy or Girl?

哩個圖唔準, 我三年前生女計係仔, 今胎照到係仔, 哩個圖又話女
您好!由於親子王國及教育王國已禁止用戶於簽名檔內張貼來自其他網站之網誌、facebook群組或相簿等之連結,因此閣下簽名檔內容已被刪除。

複式洋房

如果懷孕月份同年齡都計農歷就準!

大宅

我舅母鄉下都有個呢d咁gei表ka..
but個懷孕年齡係計虛齡ka wor...
即係自己本身歲數再+1..
我2個表都係話我生女wor

男爵府

畀面勳章

咁有冇人知呢個呢?準唔準架?

依農曆懷孕月份/媽咪既年齡虛齡

12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1
男 男 男 男 男 男 男 男 男 女 男 女 18
女 女 男 男 男 男 男 女 女 男 女 男 19
男 男 女 男 男 男 男 男 男 女 男 女 20
女 女 女 女 女 女 女 女 女 女 女 男 21
女 女 女 女 男 女 女 男 女 男 男 女 22
女 男 男 男 男 男 男 男 男 女 男 男 23
女 女 女 女 女 男 男 女 男 男 女 男 24
男 男 男 男 男 女 男 女 女 男 男 女 25
女 女 女 女 男 女 男 女 女 男 女 男 26
男 女 男 男 男 男 女 女 男 女 男 女 27
女 女 男 男 男 男 女 女 女 男 女 男 28
女 女 女 男 男 男 男 男 女 女 男 女 29
男 男 女 女 女 女 女 女 女 女 女 男 30
男 女 女 女 女 女 女 女 女 男 女 男 31
男 女 女 女 女 女 女 女 女 男 女 男 32
男 女 女 女 男 女 女 女 男 女 男 女 33
男 男 女 女 女 女 女 女 女 男 女 男 34
男 男 女 女 男 女 女 女 男 女 男 男 35
男 男 男 男 女 女 女 男 女 男 男 女 36
男 男 男 男 男 女 男 女 男 男 女 男 37
女 男 女 男 女 男 女 男 男 女 男 女 38
女 女 男 女 男 女 女 男 男 男 女 男 39
女 男 女 男 女 男 男 女 男 女 男 女 40
男 女 男 女 男 男 女 男 女 男 女 男 41
女 男 女 男 男 女 男 女 男 女 男 女 42
男 男 男 男 女 男 女 男 女 男 女 男 43
女 女 男 女 男 女 男 男 男 女 男 男 44
男 男 女 男 女 男 女 女 女 男 男 女 45

大宅

畀面勳章

It applied on my case.
禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結

首頁

尾頁

跳至