在職全職

跳至
[全職媽媽] 屯門人~part four~

首頁

尾頁

伯爵府

屯門人~part four~

[size=xx-large]大吉大利!
出入平安!
笑口常開!

伯爵府

Re: 屯門人~part four~

兩位bk美人,lee邊丫

子爵府

[size=x-large]順順利利!!!

身體健康!!!

減肥成功!!!

男爵府

伯爵府

塱塱打完歲半針都係,燒下又吾燒下,之後就流鼻水,咳,仲有埋痰,依家叫好番7788咋(大吉大吉).

男爵府

MAN,

我屋企人話架,因為我老公日頭都幫佢著長衫,仲加埋外套,搞到佢滿頭大汗,我99仲話有汗好過凍親喎..........
白痴架,又唔見佢地自己咁著..........

伯爵府

man,

我都要減肥成功

男爵府

MAN,

減肥成功對我黎講真係好緊要.........

伯爵府

be,

d汗吾抹會吸番入去,會病架

伯爵府

減肥.......應該對個個女人都好重要

子爵府

Joan媽咪 寫道:
man,

我都要減肥成功

我要努力,be你有咩成果呀

男爵府

JOAN,

我夠知啦,欣澄面都紅晒,但我都無計,兩條友夾攻我,我都費事嘈交,到宜家真係傷風佢地都無聲出.......

伯爵府

[size=x-large]~萬聖節狂歡大食P~

日期:10月28日(星期六)
時間:2點至6點
地點:愛琴海岸會所
費用:BOOK場費用按人數平均支付

[size=large]{注意事項}
~一個家庭整一種美食.(公平起見,請不要少於$40)
~請各可愛BB為萬聖節扮鬼扮馬

各MAMI可以選擇買飲品及餐具.
飲品A: 可口可樂2支(2公升),2排紙包檸檬茶.
飲品B: 迷你維他奶2排,益力多3排.
餐具: 膠碗,膠叉,膠杯(跟人數去買啦),紙巾及濕紙巾各一盒.

請在踴躍報名啦!
1) JOAN+雞人 食物: 思考中
2) venus +do神 食物: 未決定
3) kiki+利家2姊妹 食物: cake(多數都係 )
4) 大秘書+老細 食物: 飲品B
5) MAN+啟楠 食物: 未知 (報住名先,唔知去唔去到架)
6)ruby+yoyo 食物:未知
7) may + 瑤瑤 食物: "r"緊頭
8) Cony+迪迪+昊昊(迪迪表哥仔):要返工冇時間整食物~買餐具(話我知人數, thanks!)
9) ada + 婷婷 食物: 未知 (報住名先)
10) bonnie+桐桐+謙謙 食物: 未知 (報住名先)
11)be+欣澄 食物: 飲品A

伯爵府

be,

歲半針真係吾可以掉以輕心,太堅了

男爵府

MAN,

都係咁上下啦,99-100,但都遲左無輕兩個星期啦.......... :-(

伯爵府

be,

無重番就得啦

子爵府

be,

99-100真係好瘦wor~~~~我諗你真係瘦了好多喇,加油啦

男爵府

JOAN,

係呀,欣澄打針未試過燒..........
呢支真係勁,最緊要係針口腫,打完針個晚,佢要我抱住佢訓,一放落床就喊,個晚我抱到佢成4點鐘.....(我抱住佢,我都攰到訓埋) :-( :-( :-(

伯爵府

man,

考試99~100叫滿分架啦

男爵府

MAN,

但唔知點解我D朋友個個都話唔覺我瘦左呀..... :-(
得我老公一個話我瘦左好多......

首頁

尾頁

跳至