跳至
[2007年] bb用品

首頁

尾頁

複式洋房

bb用品

大家開始buy bb 用品未呢 ??
我想買 , 但唔知要買d咩好 ??? 無從入手 !!!

水晶宮

Re: bb用品

咁要看看有無人俾到你, 定你想要全新
而且 x'mas 好多都有特價, 所以都唔駛太急
現在可以睇定款, 留意下price先

複式洋房

主要係d日用品唔知要買d咩

公爵府

2019新春慶豚圓

其實唔駛咁早買, 到6-7個月買都未遲.
烚奶煲
奶樽, 4小6大
沖涼盆
沖涼夜
紗巾
大毛巾
指甲拑
其他都係衫仔等用品. 到時可以問下相熟友人取. 因為大得好快. 好快唔岩著. 買新就好晒. 同埋舊的會洗軟些
不過好多人都話出院要著新衫..

複式洋房

okay , thank you

侯爵府

我上個星期日已經出左去睇囉! 不過只係睇唔買住, 諗住跎到7-8個月先開始買!!

大宅

emeraldlam 寫道:
其實唔駛咁早買, 到6-7個月買都未遲.
烚奶煲
奶樽, 4小6大
沖涼盆
沖涼夜
紗巾
大毛巾
指甲拑
其他都係衫仔等用品. 到時可以問下相熟友人取. 因為大得好快. 好快唔岩著. 買新就好晒. 同埋舊的會洗軟些
不過好多人都話出院要著新衫..

重有要睇定bb床, bb車... 等等
不過, 真係唔使宜家買住, 年尾一定好多減價架! 另外, 不防試問下自己親戚/好朋友會買d乜野比你 我上一胎就係無問, 所以好多野我都有2份 好在bb放在99個邊湊所以可以放一份係個邊.

水晶宮

烚奶煲
奶樽, 4小6大
沖涼盆
沖涼夜
紗巾, 毛巾仔
大毛巾
指甲拑
bb床
bb車
換片"箭"
和尚袍
連身"拍" 鈕連褲果d body, 方便換片, 又唔會冷親bb
口水肩
探熱針 (有特價就買定)
口套仔 (不過多數好多bb入會時都有送)

我建議買埋背心 (因為你地係3月)都比較涼, 但小苯友又怕熱. 咁到時可以和尚袍加件背心就唔駛下下著外套, 搞到成隻"種"咁

首頁

尾頁

跳至