跳至

首頁

尾頁

大宅

小o左人online

可能大家都快生/生o左要湊b, 無咩人online, 有d 悶呢~ 好掛住大家可以吹水的日子. :cry:

子爵府

Re: 小o左人online

我都覺得依家係無咩人ONLINE啦,攪到我日日都好悶呀﹗唔知几時先到我生呢?

男爵府

我都覺得無咩人上黎吹水呀!!,講真如果我生咗又打算餵人奶, 真係唔得閒入黎吹水 有時間都 我都好期待bb快d出世
[img] http://tac.families.com/ezb/932337.png[img]
[img] http://tac.families.com/ezb/932338.png[img]
教養孩童, 使他走當行的道, 就是到老他也不偏離.

子爵府

係呀,到我阿B出世後我都唔得閒成日上黎吹水啦,因為到時得我自己一個湊渣,我老公成日驚我攪唔掂,我都驚架,不過都無辦法啦,鬼叫無錢咩﹗

paltiBB

我同你同一日預產期,唔知你阿B出世先定我阿B出世先呢?你個B落左盤骨位末呀?你上一胎早定遲呀?

等待驗證會員

各位好呀!我呀b仔而家瞓緊覺,所以我可以上嚟同你哋吹水,到時你哋生咗都係咁架嘞!再過多一個月到啦,開始上手就會再上嚟吹水!希望你哋快啲生個肥bb啦!

子爵府

lampopo

我都希望係,但係到時阿B訓左,我都要做下家務或者休息下,都唔知重有無精力上網吹水啦﹗不過我真係好想阿B快D出世呀﹗

大宅

家陣連我自己都唔得閒.....
餵人奶真係好好好忙o架!

首頁

尾頁

跳至