烹飪搵食

跳至
[搵食推介] 尖東食lunch

首頁

尾頁

男爵府

尖東食lunch

三個人尖東食lunch有咩好介紹?同事生日想搵D唔太貴又坐得舒服的! Thanks.

翡翠宮

Re: 尖東食lunch

我係响尖東返工既, 通常會去半島中心地庫果間仁氣日本料理或者富豪酒店2樓果間金彩酒家 ......

男爵府

Does the food in 仁氣日本料理 taste good & usually how much does it cost you for lunch?

楊桃 寫道:

我係响尖東返工既, 通常會去半島中心地庫果間仁氣日本料理或者富豪酒店2樓果間金彩酒家 ......

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

中意去好時 hoka 日本野, 好 坐得麻麻

別墅

尖東幸福中心橫須賀,食日本野,好好食,有個特上魚生飯,d魚生好新鮮,有時有海膽落.如果去食最好訂位,都幾full.

翡翠宮

通常我同honey去食, 佢會叫個定食(送3塊刺身), 我會叫個烏冬, 再加幾碟壽司, 通常埋單 $130 左右囉, 我覺得佢啲野好食同新鮮, 平均每個禮拜都會去一次, 環境亦都唔錯架 .....

cindytam 寫道:
Does the food in 仁氣日本料理 taste good & usually how much does it cost you for lunch?

首頁

尾頁

跳至
熱門主題