懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 生完個半月, 個肚和pat pat 仍然好大

一定有d 焗架喇,但 我要靚 唔理得咁多喇! :mrgreen:

LovelyBB06 寫道:
著收復褲會唔會好焗呀? 又要用埋m巾, 會唔會好緊好辛苦呀?

子爵府

都可以,但 你要問啲 sales 点樣撥d 肉。

Geemama 寫道:
收腹褲係咪平時向warcoal買果d就ok?

別墅

到時發表一下心得,順便講講價錢,因為我月尾生得,正在收集收身資料。

伯爵府

我生完4個月,個pat勁大呀... :-( :-(

男爵府

SandyHung 寫道:
都可以,但 你要問啲 sales 点樣撥d 肉。

[quote]
Geemama 寫道:
收腹褲係咪平時向warcoal買果d就ok?
[/quote]

thx!

男爵府

SandyHung:

sleeping使唔使都穿住?? ?-( ?-(

大宅

我生完2個月,仲有18磅响身,慘到震!

洋房

等待BB的小貓
可以食米粉.飲豆漿.生果等!
等待BB的小貓 寫道:

judy0307,

唔食碳水化合物, 咁早餐可以食D咩呀﹖

[quote]
judy0307 寫道:
我都要3個月先收到身,不過可以教你一個方法可以快的收身, 就係戒碳水化合物,可以快啲廋架
[/quote]
[img align=left]http://www.bjcg.com/i/e/2006/05/04/083809918.gif[/img]

洋房

有一個方法可以收pat,就係生完之後一個月,傷口好咗就要穿冇彈性的牛仔褲,一可收實的肥肉,二可收細個盤骨架!我生完兩個都係用呢個方法!
[img align=left]http://www.bjcg.com/i/e/2006/05/04/083809918.gif[/img]

大宅

judy0307,

Thanks!

等待BB的小貓
可以食米粉.飲豆漿.生果等![quote]
等待BB的小貓 寫道:

judy0307,

唔食碳水化合物, 咁早餐可以食D咩呀﹖

[quote]
我都要3個月先收到身,不過可以教你一個方法可以快的收身, 就係戒碳水化合物,可以快啲廋架
[/quote][/quote]

大宅

請問bonluxe既收腹褲&腰封幾$呀?

禁止訪問

子爵府

著唔著都得,我自己就有著!

samsambaby 寫道:
SandyHung:

sleeping使唔使都穿住?? ?-( ?-(

子爵府

呢个方法 work 架,我都試過! :lol:

有一個方法可以收pat,就係生完之後一個月,傷口好咗就要穿冇彈性的牛仔褲,一可收實的肥肉,二可收細個盤骨架!我生完兩個都係用呢個方法!

子爵府

我仲未問價錢,但 我預咗係貴ge。

大荳媽 寫道:
請問bonluxe既收腹褲&腰封幾$呀?

首頁

尾頁

跳至