嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人有明治細仔奶粉匙羹多出

囡囡岩岩由明治細仔轉大仔,
先發覺隻匙羹與細仔果隻唔同,
大spoon 1=50ml
細spoon 1=20ml
而家囡囡只係飲180ml 一餐,
用大spoon 就會開多20ml,
每次都要開多, 又會飲剩, 覺得好浪費,
最衰之前又無keep番d 細 spoon,:-( :-( :-(
請問有無人有明治細仔奶粉匙羹多出可以畀我,
我會附回郵信封的, thx!!!

大宅

Re: 請問有無人有明治細仔奶粉匙羹多出

我有明治細仔奶粉匙羹多出,你可PM我。

男爵府

我都有!!
不過今日去荷花買咗個奶粉量器, 睇落好似幾好用!!
佢係打一大堆奶粉放入去, 跟住較啱份量,如 180ml, 咁一下就量晒所需奶粉, 唔洗慢慢數!!

陣間試吓正唔正先!
因我個女一個月但食180ml, 數到我頭痛!

子爵府

hinhei 寫道:
我都有!!
不過今日去荷花買咗個奶粉量器, 睇落好似幾好用!!
佢係打一大堆奶粉放入去, 跟住較啱份量,如 180ml, 咁一下就量晒所需奶粉, 唔洗慢慢數!!

陣間試吓正唔正先!
因我個女一個月但食180ml, 數到我頭痛!

我都係數到成日唔知自己but左幾多spoon...
你說那個奶粉量器, 請問幾$$??

大宅

你要我留返起比你丫∼PM地址比我寄比你啦
[img][/img][size=xx-large]ahhhhhh~~

大宅

o....你們真係好熱心, 多謝你們先, 已經有媽咪多出畀我喇,
麻煩晒咁多位!

首頁

尾頁

跳至