美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019勳章

有無邊隻eye mask 去眼紋係work ga?

近排開始出現眼紋, 眼肚又大, 請問邊隻eye mask 係work ga?

子爵府

Re: 有無邊隻eye mask 去眼紋係work ga?

LA COLLINE去眼紋好WORK

子爵府

2019勳章

請問la colline 係唔係mask? 貴唔貴ga, 大約幾錢?

洋房

好似要 $800 幾...
佢o既 eye gel 都好用~~
yesterday 去 sasa 試左...
勁保濕呀!!!
不過都係 $848...好似係..

我而家用緊 BOBBI BROWN O既 EYE CREAM~
都唔錯...
不過當然比起 la colline... 冇得比...

子爵府

christy-mama 寫道:
請問la colline 係唔係mask? 貴唔貴ga, 大約幾錢?

SASA $1096 30ML
有SET的時候買會抵好多.

子爵府

evin_makeup 寫道:
好似要 $800 幾...
佢o既 eye gel 都好用~~

佢有隻EYE精華收眼袋去眼紋重好.

洋房

佢 而家冇 eye o既 set 裝呀!!
yesterday 問左幾間..
得 whitening 做緊 package..

我知你講邊隻呀...
不過我個 age 未 'arm' 用個 serum 住~

洋房

by the way...
我剛剛上 yahoo auction 睇...
la colline 隻 eye gel 3ml 就賣 $40...
咁咪即係 $200 15ml...
抵好多呀!

子爵府

2019勳章

真係唔平bor, 不過可能一分錢一分貨啦!

點解會有隻 eye gel 3ml 就賣 $40... ga? 係唔係sample裝呀?

子爵府

2019勳章

請問重有無其它介紹, 價錢又唔太貴ga, 我相經濟d, 可以keep用!

子爵府

GLYCEL 都有EYE MASK, 補濕去紋都唔錯
SASA $412 30g

洋房

係呀...
la colline 的 sample...
計落抵好多..

點解會有隻 eye gel 3ml 就賣 $40... ga? 係唔係sample裝呀?

子爵府

.

大宅

Besides Sa Sa, where can i buy la colline ?

子爵府

LA COLLINE 中環有SHOP, BUT NO DISCOUNT

複式洋房

I use Valmont also can 去眼紋 :mrgreen:

伯爵府

2019新春慶豚圓 認識瑞士牛牛第一回

個size 係3ml, 實際係無 3ml, 不過bid 黎試下係好既,唔啱用都無咁傷.

我都有 la prairie for eye sample出售, 有興趣pm 我.

evin_makeup 寫道:
係呀...
la colline 的 sample...
計落抵好多..

[quote]

[/quote]

子爵府

LA COLLINE SASA有新SET
$1700
VITAL 精華 30ML
EYE MASK 30ML
HYDRA DAY CREAM 15ML
磨沙 15ML

勁抵, 剛SASA SALES姐姐來電, 話我知.

子爵府

REMARKS: 唔知是否所有SASA都有 此SET.

首頁

尾頁

跳至