跳至

首頁

尾頁

別墅

去唔去飲好呀?

大宅

好媽媽勳章

Re: 去唔去飲好呀?

我覺得無所謂o既.....
我今個月都去o左2次飲.....仲有1次月尾....
我仲今個月生日呀!!
如果俾d老人家知道.....實唔俾去....實o我死啦.....
but 最緊要自己想唔想去?
如果唔想都有1個大大理由呀.......

男爵府

我都去左幾次喇,我就覺得3個月之後就ok,當然我有問一對生人得唔得既,怕人地d老人家唔鍾意嘛。但睇住人地出門就一定唔得囉。

別墅

我都去飲左幾次,事前都有同朋友講明我有左,如果佢地話冇問題我都會去飲既~~

子爵府

我下星期都會去飲呢^^

大宅

想問下點解唔得既, 我下星期都去飲呀, 係我同學結婚, 我冇同佢講我有左喎, 咁我係咪要問一問佢架

複式洋房

點解唔得既 ??? 我呢個星期六都會去飲 ah !!! 重冧住著靚靚 gah... book 咗星期五去manicure 添呀 !!

公爵府

好媽媽勳章

有咗最好同主人家講聲, 後生仔多數冇所謂, 但有d老人家會好mind, 因為佢地認為大家喜事都會相沖.

我就覺得冇咩根據....
譬如話, 有D人話有咗唔可以抱人地的baby, 會令腹中baby小器....(其實咩叫小器呢? 唔通bb會扁咀??
又話孕婦唔可以去探人地的bb, 會令人地bb難揍...(呢樣就真係搵黎講, 係bb都會喊吓扭吓計架啦...)

別墅

不過如果個肚有返咁上下都係唔好抱人地既 BB,唔係怕小器,係怕佢亂郁亂踢,踢親個肚就唔好啦~~~

男爵府

無問題嫁. .我大仔滿月時我同學岩岩有左佢都有來.. 我同學結婚我另一個同學又係大住個肚去飲..我大緊肚時成8個月我朋友結婚我又係照去...來緊星期六我又有朋友結婚..我都會照去..有咩問題呢..無事嫁wow...
大少奶

首頁

尾頁

跳至