跳至
[2005年] 拖鞋

首頁

尾頁

大宅

拖鞋

請問各位媽咪有沒有買拖鞋給BB著? 我想在冬天給BB著拖鞋, 但揾來揾去都係得柏奇親子個隻黃色小鴨, 唔知邊度多d選呢?

大宅

Re: 拖鞋

去 d 類似土瓜灣果 d 舊區o既鞋舖, 可以買到. 呈呈都有一對唧唧聲, 煩到死. 不過佢自己都唔中意著. 間中著下囉, 都要學架喇!!

男爵府

姑婆買左..HELLO KITTY 拖鞋仔比我囡囡,
姨婆又買左..花花拖鞋仔比我囡囡,

現在已經識著呢 !!
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

複式洋房

Mankok,

請問係處可以買到呀? 我BB 個麻麻買佐一對比佢 (我唔知佢係邊處買), 會出聲的那種, 不過佢好似唔係好鍾意!!! 而且我嫌佢個底比較厚及硬,容易跌.

由於冬天將至,冇理由赤大腳啦!!! 所以可唔可以話我知?

謝謝!!

Mavis

大宅

人地比了對包哂成對腳中間有個位穿入去, 而鞋底有粒粒防滑的屋企著鞋. 不過冬天先著到. 我見chicco有d毛毛拖鞋, 後面有橡根cool住腳的. 鞋底都係有粒粒防滑. 應該好舒服. 都好靚好cute, 冬天應該幾暖. 不過無睇價錢.

男爵府

買..出聲的拖鞋..好慒的,,,
買出聲涼鞋..比較好 !!
我早前買左一對紅色出聲"咇咇"鞋,
著過一,兩次就唔著了,,
因為好慒呀 !! 聽都好辛苦..
得意就得意, 但係好燥音的.

就來轉涷, 不如買毛拖鞋, 仲好 !!
晴晴的網頁

大宅

係真係好嘈. 不過我個女都唔係太中意唧唧聲, 你可以自己整走個必必, 就唔使咁煩呀

男爵府

就來轉涷, 不如買毛拖鞋, 仲好 !!
晴晴的網頁

大宅

邊度有咁細對賣?

昨天我在一間賣日本東西的精品店見到一對布質的家居拖鞋, 好似係新幹線, 要成$119, 唔捨得買呀!

大宅

我朋友享土瓜灣買左一對比呈呈, 10蚊雞. 外表唔係好靚, 不過都算著到, 有埋條象根架. 我諗真係要果 d 所謂舊區o既鞋舖先有. 果 d 係有必必聲, 會好嘈同好煩, 你地返屋企自己搣左個必必就冇問題.

原來小朋友佢地都唔中意個必必, 可能係太高音啦~~~~

毛毛拖鞋都有, 不過而家未著得住. 係上年 daddy 享 mtr 買架, 個樣係架列車.

複式洋房

我見過 chicco 果對, 好似成 2xx.

bbtsun

大宅

二百幾? 咁貴!!! 買對靚鞋仔都係咁上下.

大宅

我地鐘意買Nike既sandal俾個女係屋企著﹐貪腳跟有野箍住﹐唔會咁易甩拖﹐成個面都係柔軟布料﹐有彈性﹐好舒服﹐同薄底﹐防滑﹐有時去游水都照著住去﹐返黎洗乾淨又係屋企著。係運動鋪買﹐都係百鬆d。

細女著左一排啦﹐因佢見我地著拖鞋佢又有樣學樣﹐成日著家姐既﹐家姐返左學還好d﹐放學返黎就爭一論﹐有時爭唔到就著我同爸爸既﹗﹗ 真係驚佢扑親﹗

大宅

哈哈, 小朋友都係中意著大人鞋, 呈呈都成日著我同 daddy 對拖鞋, 人字拖都係咁著, 真係恐怖

首頁

尾頁

跳至