跳至

首頁

尾頁

大宅

分享愛 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

有無媽媽都係搭277X番工架:)

複式洋房

回覆:丸丸Winnie 的帖子

男爵府

丸丸Winnie 發表於 13-5-31 16:46
有無媽媽都係搭277X番工架:)

有, 我通常搭HE8???, 上層車箱成日都好烏糟, 地下一PAT PAT, 又有紙巾, 但奇怪點解無人打掃, 搭咗十幾日都係咁, 而家我見到依部車一定唔上.

大宅

請問車程要幾耐架?

大宅

回覆 JanetB 的帖子

我想問早上繁忙時間如果在華明上車出市區,係咪已經冇位坐?

複式洋房

有呀! 回程先慘呀, 等勁耐都無車, 一係就一黎黎幾架, 有時 d 車又焗到死. 勁差

大宅

分享愛 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 Lawellen 的帖子

你係邊個站啊? 有時去到APM己經無晒位喇..
有時冷氣勁正,有時就勁焗='=

番工又要排勁耐, (先有位坐)

複式洋房

回覆 丸丸Winnie 的帖子

我都係 apm 個站搭呀, 有時就去美亞嗰邊囉
真係多人到呢....試下好多次等半個鐘以上都上唔到車, 嬲到震!

早兩日返工, d 富貴又炒車搞到塞左50分鐘都出唔到康樂園. 架巴士仲凍過儉房, 凍到訓唔著............有時就焗到透唔到氣, 特別係珍寶巴, 衰到無敵呀!

大宅

回覆 Lawellen 的帖子

所以一定要袋定外套,好易冷親架,我就覺得呢期成日塞車,我好D,係法院上車,無計,又唔想逼火車

首頁

尾頁

跳至