跳至

首頁

尾頁

民房

BB近排成日尖叫點教好

伯爵府

Re: BB近排成日尖叫點教好

佢係咪因為開心才叫呀?佢學緊講野嘛..

我會同佢一齊叫下.....等佢繼續有興趣講野
星期五是無飯主婦日

大宅

BB尖叫係正常丫, 佢應該係試緊佢唔同既音調, 準備學講野
2子之母

男爵府

bb尖叫係因為佢覺得好玩, 佢學到新嘢就會叫一派, 玩一派, 過一段時間就唔會點叫架拉, 我個仔4個月唔夠已經開始係咁, 我問過姑娘佢係咁講, 跟住我無理佢, 佢叫時我會同佢一齊叫下, 同佢玩下, 佢好開心, 但唔好次次都同佢玩, 唔係會慣左咁溝通, 到左依家個仔7個半月大拉, 佢已經好小叫拉, 除非佢唔開心同埋唔舒服就會叫, 其它唔會咁做, 所以唔使嬲同驚架.

別墅

我個b都係咁叫..有時叫得太耐, 又肉緊, 面都紅哂時, 我就塞舊牙膠入佢口, 咁佢就收聲.. :mrgreen:

男爵府

我臭b都係成日尖叫, 仲一路叫一路笑..壓低把聲咁叫..佢可能覺得throat個位震震下好玩掛, 佢一路叫仲ja實個拳頭咁架..

民房

同意......但我驚佢似為好好玩成日大叫.........我試過抱起佢.佢就停

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Agree!!!

winn 寫道:
BB尖叫係正常丫, 佢應該係試緊佢唔同既音調, 準備學講野

首頁

尾頁

跳至