跳至

首頁

尾頁

別墅

報料 ~~ 冬季童裝開倉

日期: 2006年10月14及17日 (星期六至二)
時間: 上午12:00至下午20:00 (星期六,一,二)
上午12:00至下午18:00 (星期日)
地點: 葵涌大連排道21-33號宏達工業中心11樓1105室
(青山公路及大連排道2面都有出入口)
貨品: 冬季童裝
年齡: 初生至中童
價格: $15.00起

ps: 我都係係自由報料睇到cut落嚟比大家睇下咋, 有興趣就去睇下啦

子爵府

Re: 報料 ~~ 冬季童裝開倉

好遠呀

大宅

好媽媽勳章

thx!!

別墅

等我過二日,問下有冇媽咪去過, 值唔值得去先, 到時再同大家報料啦

別墅

2019勳章

我公司就係o係o個頭, 等我14/10去睇o下ok 唔ok先, 睇先再報料比你o地知.

別墅

I live around there! Can take a look and let you guys know!!!

大宅

唔知你地去完開倉睇的BB 衫 O 唔OK 呢 ?? 係咪好平呢 ???如果OK 我先去睇下, 痲煩你話我知呀 !!! 謝謝 !!!

別墅

2019勳章

我聽日先去....睇完再話你知啦

別墅

Today I went there aroud 4:00pm, nothing special la!
Some of them are quite cheap, around 20-30 dollars but all of them are not suitable 8-9 's months od baby. And not nice! So no need to waste your time to go there for my comment.

大宅

Belami,

Thanks,

好彩冇去

首頁

尾頁

跳至