跳至

首頁

尾頁

大宅

醒目開學勳章 睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

jshopper

Any Tung Chung mamie 有興趣係jshoppers 個website到買童裝呀?
*www.jshoppers.com

依家想搵兩個至三個東涌mamie 一起夾份買over 30,000yen 可免送貨費, 並無從中賺取利益.
我自己約買10,000yen (700) 到,有興趣pm我訂呀.

只是不想付運費買野及大家都住tung chung, 交收方便d.
:-o

大宅

Re: jshopper

有d奇怪, 係"潮流時尚"個邊有好多mamie都有興趣,
相反 lantau island 真係無mamie有興趣? 望下喇,
只係唔想出"醒"拎貨即. 大家去參觀下 記得click 繁字體睇野, 若然真係無自己友"離島友"一齊訂既話, 我真係要買得辛苦好多呀!我係第一次想訂日本貨, 佢d貨話係全棉,
有無mamie分享同佢地購物心得.

www.jshoppers.com

大宅

Hi Hi,

我經常o係 jshopper 買o野o架童裝, 時裝, 飾物... 佢o的 quality ok o架. 如果你想訂可以 pm 我, 我幫你訂 ar.

大宅

PinkyBeBe,

你幫我買是否不用付運費呢?
或是大家夾份買over 到指定$$$而不用付運費? i don't understand.

thanks.

PinkyBeBe 寫道:
Hi Hi,

我經常o係 jshopper 買o野o架童裝, 時裝, 飾物... 佢o的 quality ok o架. 如果你想訂可以 pm 我, 我幫你訂 ar.

大宅

I want to know too.because I only buy ~15000 yen.

大宅

Pls check PM

mllau 寫道:
I want to know too.because I only buy ~15000 yen.

大宅

the web site was also down on today! :-(

別墅

web site today OK LAR!!!! 我送到貝澳 運費都ok!!
我已經買左好多次, 差唔多兩日又心思思買一次, but轉款唔快& 唔夠多!! 但佢又幾平o既!! made in china

大宅

but i can't :-(

別墅

係wor!! now又唔得wor!! 點解呢?? 我今朝都order到!! 可能而家好多人上!! 前兩日都市日報都有賣廣告! 

首頁

尾頁

跳至