自由報料

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

藥房送-雀巢神奇畫版

[size=medium]Lunch去藥房買野,見到有個巢雀架裝住幾行A5size既神奇畫板,就多口問佢係換定係買架,佢反問我有冇買野,我話係呢堆, 佢就送左一個比我

大宅

Re: 藥房送-雀巢神奇畫版

你買左 d 咩呢?

邊度藥房 ?

oiyau2005 寫道:
[size=medium]Lunch去藥房買野,見到有個巢雀架裝住幾行A5size既神奇畫板,就多口問佢係換定係買架,佢反問我有冇買野,我話係呢堆, 佢就送左一個比我
mandyho

公爵府

我同事買左1枝洗頭水, 1支沐浴露. 我本應買1支2合1 body wash佢都比我, 但我睇錯價錢以為係$21原來係$26, 所以無買到. 但我相信係佢地唔會主動比人.問到有野買開就送

葵芳德仁

mandyho2003 寫道:

你買左 d 咩呢?

邊度藥房 ?

[quote]
[/quote]

複式洋房

呢間德人時刻都好多人,不過我家人都中意係嗰度買野,

男爵府

我係葵芳附近住, 但唔熟葵芳, 只識葵涌廣場 & 新都會廣場, 請問德仁藥房係邊度?

我同事買左1枝洗頭水, 1支沐浴露. 我本應買1支2合1 body wash佢都比我, 但我睇錯價錢以為係$21原來係$26, 所以無買到. 但我相信係佢地唔會主動比人.問到有野買開就送

葵芳德仁

公爵府

德仁好多嘢都好平, 你得閒去睇睇, 我lunch行開成日去8.

德仁響Neway斜對面, 7-11隔離

nan_nan 寫道:
我係葵芳附近住, 但唔熟葵芳, 只識葵涌廣場 & 新都會廣場, 請問德仁藥房係邊度?

[quote]

葵芳德仁
[/quote]

男爵府

畀面勳章

藥房買雀巢金裝1+助長奶粉就有得送雀巢神奇畫板,買隻奶

粉要問佢,佢先比你架,所以大家千岂唔好执輸呀.

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咁係咪得 1 d d 藥房先有

葵芳德仁

[quote]
mandyho2003 寫道:

你買左 d 咩呢?

邊度藥房 ?

[quote]
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至