跳至

首頁
12345...12

尾頁

子爵府

Re: 天秤座專區

hello~
我都是天秤座的!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

亞女, 飲酒傷身冇益呀, 有壓力同我地傾多d嘛
完美主義 -- 又唔係, 我好多野都好求其架, ok 整齊就得, 唔會要一塵不染o既屋企囉, 咁樣做人好辛苦

maggie0930 寫道:
JOANNE :
您是否很難keep住一段友誼 :
我因同一時間識了很多人(因我們天秤座的特徵是很容易識朋友) 好難兼顧。 加上, 您找對方時, 可能好唔得閒, 到她覆我時, 我又唔得......到最後, 好快就消失了!!
另外, 有時唔知講什麼, 因一開始什麼都講, 之後就冇晒話題

我近來常食cheesecake,飲酒來減壓, 所以原來肥了4磅 我又要再減肥啦!!

我都係人越, 越冇咁執著, 但始終D EQ都係唔夠好?
您係咪 完美主義者 ?

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hi, 你係典型天秤座嗎 ?
cherry_k 寫道:
hello~
我都是天秤座的!

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

maggie0930 寫道:
WYK :

嘩!! 原來我打錯了咁多字。 我係想講 : 好多時,都是因目標唔清楚, 所以會做到一半就放棄!!

您係咪 完美主義者 ?

JOANNE :
您是否很難keep住一段友誼 :
我因同一時間識了很多人(因我們天秤座的特徵是很容易識朋友) 好難兼顧。 加上, 您找對方時, 可能好唔得閒, 到她覆我時, 我又唔得......到最後, 好快就消失了!!
另外, 有時唔知講什麼, 因一開始什麼都講, 之後就冇晒話題

我近來常食cheesecake,飲酒來減壓, 所以原來肥了4磅 我又要再減肥啦!!

我都係人越, 越冇咁執著, 但始終D EQ都係唔夠好?
您係咪 完美主義者 ?

我諗我係完美主義者,所以其他人都應為我固執,其實係想做到最好。
識得多人咪輪住約出

伯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

cherry_k 寫道:
hello~
我都是天秤座的!

hihi

大宅

哈囉

大宅

吾人是天秤老男,
各位好喲 !

琥珀宮

唔老唔老
shanjun 寫道:

吾人是天秤老男,
各位好喲 !

伯爵府

shanjun 寫道:

吾人是天秤老男,
各位好喲 !

你好,你係爸爸,在這裡第一次同爸爸級人物傾咋,請你多多指教

老唔緊要,只要心境唔老咪得囉 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

joannelai, 你好 !

joannelai930 寫道: 唔老唔老

琥珀宮

你係咪好在乎公平o既呢
shanjun 寫道:

joannelai, 你好 !

大宅

客氣,指教不敢,bk中人,男士們僅屬小數。

wyk 寫道: 你好,你係爸爸,在這裡第一次同爸爸級人物傾咋,請你多多指教 老唔緊要,只要心境唔老咪得囉 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

大宅

天秤人特點,
是喲,吾人是在乎的 !

joannelai930 寫道: 你係咪好在乎公平o既呢

琥珀宮

shanjun 兄
你是那裡人呢 ?

大宅

請問「那裡人」之意是指為何?

joannelai930 寫道: shanjun 兄: 你是那裡人呢 ?

大宅

吾人今居香港

琥珀宮

在那裡 ?[quote]
shanjun 寫道:

請問「那裡人」之意是指為何?

琥珀宮

請問你是否說國語的
shanjun 寫道:

吾人今居香港

大宅

吾人是廣東人,於香港度過青少年時期者;
國語(或普通話)卻是不懂得的!

joannelai930 寫道: 請問你是否說國語的

侯爵府

呢個topic幾時變得咁文雅架, 要講文言文架

首頁
12345...12

尾頁

跳至