夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

if c6 表明鍾意佢.........

c6 除 口左 目訓覺之外 , 時時刻刻都提住佢女同事(another department) , 話她工作量大 , 試過放工留低至10:00pm幫佢手, 又試過買涼茶比她飲 ,仲叫佢同事如果工作量大 , 可以發佢脾氣減壓 , 仲話她同事快樂 , 佢就快樂 , 她失約吃lunch , 就唉聲歎氣 , 佢mug都話比我知 ,但就話同她無野 , 後來亦直認有d鍾意佢(30%鍾意 , 70%同情), 佢話她職位比佢高 , 係無可能 口既 , 而 + c6為
口左還卡數 , 三年都無家用比過我 , 仲未還清 ,(之前又同佢 kum 過幾十萬卡數 ) , 我為口左個仔 , 始終無離婚 , 就好似同屋住敢 口羅 , 結口左婚又唔認 (去到新公司d女同事問佢, 佢無say yes or no,我問佢點解 , 佢話等人估吓喎 )
佢當我白痴咩 , 咩心態我唔明 ? (太多太多……..) , 我對佢無感覺 口勒 , 不過成日係我面前提住 , 始終都係有d唔開心 ……

唉 ! 前世欠佢口羅 !
:-( :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: if c6 表明鍾意佢.........

woman2006:
請問你現在幾多歲?? 如果係我呢~ 30歲前一定走硬, 40歲前就要睇下重有冇吸引力 , 50歲都可能會忍下佢!!

洋房

哈哈笑 寫道:
woman2006:
請問你現在幾多歲?? 如果係我呢~ 30歲前一定走硬, 40歲前就要睇下重有冇吸引力 , 50歲都可能會忍下佢!!

走晒樣啦 :cry: :cry: :cry:
我而家諗住揍大個仔
感情就隨緣算口勒 . :cry: :cry: :cry:

大宅

有時現實係好殘酷的,如果個男人比足家用,對仔女供書教學,都仲有忍佢的理由(雖然我唔BUY呢套,但現實中如果個女人無咩能力又有仔女,就算係下策都要頂住先)

不過難聽D講句,呢個男人無咩令人要為佢忍囉,人又無錢又無,仲連最低限度的尊重都比唔到你,我覺得你幫佢咩數好本事,如果將幫佢咩既CARD數用落個仔度就更有義意

有咩得罪請見諒

洋房

我覺得最大既問題係佢在人前唔認自己結咗婚和已經有老婆, 你話佢個心態係唔係想繼續識女仔? 如果我係你, 我會裝備自己 ( 在各方面 e. g. 在外表和工作實力方面) 你要加油呀

別墅

你 C6 都幾過份, 佢睇死你要靠佢, 無左佢唔得. 不過你又真係要靠佢 .... :-(

或者你要清清楚楚咁問佢想點啦! 你又成日讚佢, 咁你到底到點呢? 你係咪覺得我及唔上佢, 想唔要我呢???

洋房

大宅

哈哈笑 寫道:
woman2006:

比我唔理幾多歲都走, 心又唔係我度, 家用又唔比, 我先唔會貼錢買難受.

禁止訪問

洋房

siuwa 寫道:
[quote]
哈哈笑 寫道:
woman2006:

比我唔理幾多歲都走, 心又唔係我度, 家用又唔比, 我先唔會貼錢買難受. [/quote]

我都係咁話....

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

佢錢又無, 家用又無比, 比我唔洗諗死硬(即係走),自己過新生活, 搵份工同個囝一齊有飯食飯有粥食粥, 佢可以係你面前講D咁既野, 比我一巴打過去 
[img][/img][img align=left

子爵府

catsmama 寫道:
我覺得最大既問題係佢在人前唔認自己結咗婚和已經有老婆, 你話佢個心態係唔係想繼續識女仔? 如果我係你, 我會裝備自己 ( 在各方面 e. g. 在外表和工作實力方面) 你要加油呀
兩個都係我心肝定>3<

大宅

畀面勳章

佢無家用比你,你都捱到咁耐,咁你即係有本事先啦,吾好諗咁多啦,飛左佢啦,感情同生活上你又無野依靠佢,仲等咩喎,咁o既男人,我會不釋一切咁離開佢,有咁快走咁快啦!

個人意見,有咩得罪,敬請原諒!

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

你c6咁坦蕩蕩同你咁講,佢其實都對你....冇晒feel ,就好似搵人要傾下自己心事(因為,唔可能同其他人傾),同你傾就最安全,唉....咁都唔避諱下,都好hurt你..算啦! 連做老公,爸爸的基本責任都揹唔起,仲學人玩暗戀,都唔化

禁止訪問

複式洋房

我會起飛佢之前,打扮下自己,等佢知道我唔係無左佢唔得! :evil:

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我都一樣~~

siuwa 寫道:
比我唔理幾多歲都走, 心又唔係我度, 家用又唔比, 我先唔會貼錢買難受.

洋房

雖然寧教人打仔,莫教人分妻,但係你老公咁對你,跟本無野值得你留戀啦!快D帶埋個仔離開佢啦,離開佢,你先會睇到將來。

大宅

妳個C6唔係人,唔懂得尊重妳,當妳係乜呀?? 而家問題唔關妳幾多歲,有冇吸引力事,係佢當妳冇到.....況且佢又冇養家,點解仲要忍佢???

洋房

各位bkmum:
好多謝你地 , 你地講既野我通通諗過晒 , 我直接都有同c6講 , 我過既巳經係單親生活 , 亞仔小三時同我講 , 同班有個同學最近父母離婚,搞到成日係度喊 , 行為又差口左 , 亞仔重眼濕濕話唔想敢 , 所以我忍受佢 , 比亞仔表面好似有一個家 ,
亞仔好羨慕人地有家庭樂 , 有時同我都講到喊 , 我安慰完佢之後 , 跟住我咪呢埋又喊口囉 ,但佢始終都唔想無爸爸 ,所以我打消搬走 ,我份人工如果要比租既話 , 就唔"救"開支 , e +起碼c6付責比5千租 , 為左細路 , 我都願意忍落去 .
c6話個同事得閒同佢食lunch喎 , 我都無任何feeling , 比我中左六合彩啦 , 有間屋就掂架口勒 (今晚發吓夢先)
:cry:

首頁

尾頁

跳至