產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有冇人用過LIERAC的肚紋啫喱呀?

請問你地覺得有冇用呀?

複式洋房

Re: 請問有冇人用過LIERAC的肚紋啫喱呀?

我就黎用完一支,由三個月揸到依家快六個月,仍未見有紋,可以一試。

洋房

我都覺得有用, 我三個月開始用至生得, 做了五支,生完真後無紋

複式洋房

咁你地知唔知可唔可以2個月開始用架?好以越早用越好

大宅

how much per one?
:oops:

男爵府

我上兩胎都用佢, 結果個肚無紋, 個pat就........因為無搽!!
今胎懶, 唔係日日搽.....而加唔知有無, 暫時無!

大宅

我都係用呢個brand,仲係2個月已經開始搽,肚紋唔算多,不過都有。

你地知唔知生完幾時先可以搽收緊o個隻?Mother world 個sales 話已經可以搽,但我餵緊人奶,唔敢搽…

公爵府

2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 請問有冇人用過LIERAC的肚紋

我都有用,12w開始搽,而家35w,好彩,暫時個肚都無紋。但因之前唔知要搽個胸,所以發現個胸有好多紋時已太遲,救唔番! :-(

莎莎買,好似$185一支。

禁止訪問

男爵府

o係邊度有得買?

男爵府

卓悅

子爵府

質地 ok 啦~ 唔立.

至於肚紋, 要睇下咩原因而有囉.
我上胎無乜點肥, 但 bb 6 個月左右大左好多,
令到我個肚勁大同爆左好多微血管, 所以有紋.
但以潤黎講, 佢都 ok.

但我覺得 bonal 好用 d. 我出左的紋的淺色左.

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

我兩胎都係用呢隻肚紋gel, 唔笠又好快吸收哂,而家呢胎8個月,touch wood 無肚紋喎!

我買多左,應該用唔哂,全新未拆包裝膠,$300/兩支平讓,有興趣請pm給我. Thanks!

複式洋房

咁你地會晚上搽定早上搽架?和有冇搽買胸同pet呀?

公爵府

2019勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我就沖完搽,認為係最吸收。

除了搽肚,要搽pat,大腿內側(我就大腿內外都搽,穩陣),記緊,要搽埋胸,如果唔係好似我咁,漏搽胸,個胸度爆發,就慘喇! :-(

都唔知仲著唔著到bikini,咁醜樣!! :-( :-(

禁止訪問

複式洋房

個人認為 Bonal 好用d...
:-D :-P :-o

複式洋房

請問bonal係邊到買架和幾多錢?唔該晒

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我自己3係用呢個brand...但gel其實係由有左一開始用...搽到第5個月就要轉用精華液....我都覺得好有效....雖然我個肚下面都有肚紋..不過係上一胎留低既....新既暫時未見到...但我今次個肚比上一胎大好多..而家26wk已經好似上一胎就生咁=.="不過我上一胎係12年前既事啦...哈哈....學醫生咁講..咩都收返緊哂..好似人地第一胎咁架咋....=.="所以我覺得呢個brand真係幾好 ^^
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

子爵府

畀面勳章

我都有用, 幾好.... 質地幾爽....卓悅賣到...$180/支

首頁

尾頁

跳至