懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part4)...希望你地bb快d出世...

part4啦~~~~~~~~~~~~

別墅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part4)...希望你地bb快d出世...

我最快....第一個報到

子爵府

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part4)...希望你地bb快d出世...

一返到黎就part4喇~~~
真係快!!!
不過今次第二個咋喎...... :-(
------bk名---幾歲---住係邊---仔/女---bb出生日期
celeste88---20歲---黃大仙---仔仔---預產期10/06
阿藍2006---20歲---大埔- - -仔仔---15/10/06
alleeckw----20歲---葵涌---囡囡---26/09/06
ar_y---18歲---上水---女女---2006年9月20日
winmi---22歲 ---上水---女女---7/5/06
viola_siuba---23歲---美孚---衰仔---23/09/06
PuNk-Emily---21歲---沙田---仔---10/11/05
~惠惠~---21歲---元朗---仔仔---21/9/05
gobbyilove2---23歲---將軍澳---女(04/05/2003)
仔(03/02/2005)
venusbaby-----20歲---柴灣---仔仔---預產期10/2
clala----------- 21歲---荃灣---女女---24/10/06
kinkingai-----22歲----藍田----仔仔----29/8/2006
ck335-------19歲---黃大仙---仔?---16/10/06
~~~~~~~~記得寫低自己d資料呀~~~~~~~~

洋房

嘩~又係無上一個下午就開左新part!勁!
今次第3個呀!算早喇~yeah!

洋房

alleeckw 寫道:
part4啦~~~~~~~~~~~~

我會擺呀應該,不過結婚滿月1齊擺囉~

洋房

fannyman07,
真係冰照伏??你都好勇喎.-.-"
1/2粒糖已經驚到我咩咁喇!

洋房

fannyman07,
下個fri.囉我係~
哦..原來你下年先生仲第3個,
乖唔乖呀咁你之前o個2個?

伯爵府

估唔到你快過celeste88~~~....
哈~~~~~
karen908 寫道:
我最快....第一個報到

伯爵府

真係開part4你個bb都未出世....
所以個topic都想你地bb快d出世~
唔知你地邊個快d~
我都好心急~~~~~
celeste88 寫道:
真係快!!!

伯爵府

你好似未try過3個之內~哈~~~~~~~
ck335 寫道:
嘩~又係無上一個下午就開左新part!勁!
今次第3個呀!算早喇~yeah!

伯爵府

甘擺幾多圍呀??
ck335 寫道:
我會擺呀應該,不過結婚滿月1齊擺囉~

伯爵府

食得就唔好怕~
我之前食都冇得怕~
又係自己要食...
ck335 寫道:
fannyman07,
真係冰照伏??你都好勇喎.-.-"
1/2粒糖已經驚到我咩咁喇!

伯爵府

今日個囡要番健康院磅重...
唔知佢夠唔夠重...
如果唔夠要見doctor~~~~~ :-(

大宅

@@" 咁快又話part4喇??
好彩仲未去左好多板jek...

大宅

alleeckw,

我隻佬好識儲$$架~所以佢計$$計得好足~
反而係我自己大洗d jek~=v="

你唔諗佢o個日就出世呀?
咁我係咪都應該唔好諗佢咁多呢..?! o_O

伯爵府

等你唔駛追得甘辛苦~
哈~
clala 寫道:
@@" 咁快又話part4喇??
好彩仲未去左好多板jek...

伯爵府

甘都好呀~
你隻佬識儲$$...
我幾想我隻佬都係甘呀~
唔好諗甘多~
可能真係快d呢~
哈~~~
clala 寫道:
alleeckw,

我隻佬好識儲$$架~所以佢計$$計得好足~
反而係我自己大洗d jek~=v="

你唔諗佢o個日就出世呀?
咁我係咪都應該唔好諗佢咁多呢..?! o_O

大宅

咁佢儲$$得黎有時又會捨得洗o係我度都唔錯架喇~
我本身估BB琴日出世架~點知又唔係..
我隻佬話起碼下個禮拜中lor..= ="
我真係唔想"羅羅luen"咁耐呀...... :cry:
alleeckw 寫道:
甘都好呀~
你隻佬識儲$$...
我幾想我隻佬都係甘呀~
唔好諗甘多~
可能真係快d呢~
哈~~~

大宅

http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

子爵府

畀面勳章

哈哈....班長今次你遲到啦.....
celeste88 寫道:
真係快!!!

首頁

尾頁

跳至