懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part4)...希望你地bb快d出世...

fannyman07 寫道:
係ar,我下年3月先至生,仲係第3個
大女乖D,細女曳到出汁ar :-( :-( [quote]
ck335 寫道:
fannyman07,
下個fri.囉我係~
哦..原來你下年先生仲第3個,
乖唔乖呀咁你之前o個2個?
[/quote]

你幾多歲生第1個呀咁?
今次呢個仔定女呀?
介埋煙佢啦!!

洋房

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part4)...希望你地bb快d出世...

咩事..成12個中都無新post~

大宅

18歲生第1個(大女),
22歲生第2個(細女),
lee個未知仔定女ar,
coz我亞嫂之前在廣華檢查入左助產士小組,
佢話同佢照完會話佢知仔定女,
so我都諗住去檢查時睇下佢地講唔講我知,
因為我都入左助產士小組~~
我同老公就想生仔,因為已經有2個女,
if呢個都係女咁就為有下次再接再厲,
coz我地計劃生4個,生埋lee個過多幾年生多個收工

煙我已經食少左好多,我痾屎一定要食,
如果唔係痾唔出 :-(
ck335 寫道:

你幾多歲生第1個呀咁?
今次呢個仔定女呀?
介埋煙佢啦!!

大宅

你唔好擔心la,
好多野都係整定,
我身邊好多fd大住個肚,
唔好話伏野吖,佢地有D食白粉都係生個健康B,
但我細舅母之前生果個就出世左唔夠一年就去左,
我細舅母駝住果時超正常,食燕窩多過你痾夜尿,
但出世之後飲奶都唔得,
要插喉入去灌D奶入去,E院都未出過ar,
所以好多野都係整定,唔到你擔心咁多ga,
放鬆D la,你都就黎生,咪太緊張ar
ck335 寫道:
[quote]
alleeckw 寫道:
食得就唔好怕~
我之前食都冇得怕~
又係自己要食...
[quote]
ck335 寫道:
fannyman07,
真係冰照伏??你都好勇喎.-.-"
1/2粒糖已經驚到我咩咁喇!
[/quote]

應該擺十幾圍咋~邊有$擺咁多..-.-"
都係我係我老公面前比左幾次說話佢聽佢先擺咋~
不過佢明知我20/10先預產佢訂左18/11囉~
問佢點解佢話就佢d同事出食量先有$黎.-.-"
o晒咀,連我可能未坐完月都唔理~

自己食緊係唔怕啦~
就係唔知有左食左先怕.-.-"
我唔驚自己有d咩,我驚影響到亞b咋.[/quote]

子爵府

畀面勳章

ck335 寫道:

係啦....d人去晒邊呀??? ?-( ?-(

子爵府

畀面勳章

fannyman07 寫道:
18歲生第1個(大女),
22歲生第2個(細女),
lee個未知仔定女ar,
coz我亞嫂之前在廣華檢查入左助產士小組,
佢話同佢照完會話佢知仔定女,
so我都諗住去檢查時睇下佢地講唔講我知,
因為我都入左助產士小組~~
我同老公就想生仔,因為已經有2個女,
if呢個都係女咁就為有下次再接再厲,
coz我地計劃生4個,生埋lee個過多幾年生多個收工

煙我已經食少左好多,我痾屎一定要食,
如果唔係痾唔出 :-(

嘩.....生4個....
你地個家庭真係大量生產wow....
比我2個就夠lu, 如果意外地3個都還可以..4個就..
haha...食煙真係可以幫助排毒架....
coz我食完煙都想去開大架....

伯爵府

唔好甘心急~ [quote]
clala 寫道:
咁佢儲$$得黎有時又會捨得洗o係我度都唔錯架喇~
我本身估BB琴日出世架~點知又唔係..
我隻佬話起碼下個禮拜中lor..= ="
我真係唔想"羅羅luen"咁耐呀...... :cry: [quote]

伯爵府

nam18 寫道:

伯爵府

甘係唔係要打pat pat呀~
winmi 寫道:
哈哈....班長今次你遲到啦..... [quote]
celeste88 寫道:
一返到黎就part4喇~~~
真係快!!!
不過今次第二個咋喎...... :-(
[/quote]

伯爵府

夠重啦~~~~~~~
正~~~
winmi 寫道:
[quote]
今日個囡要番健康院磅重...
唔知佢夠唔夠重...
如果唔夠要見doctor~~~~~ :-(

唔好太擔心啦, 見下醫生都正常既,
coz醫生會比d建議你地.....
慢慢黎啦... [/quote]

伯爵府

你未擺結婚架??
winmi 寫道:
我都好想我隻6係咁呀, 不過.....
而家連擺返結婚o個餐都唔敢諗lu..... :cry:

伯爵府

HIHI~
你好呀~
我都係坐梗月~
easonkinki 寫道:
我又入黎報到,我21歲,剛剛生左妹妹坐月中

伯爵府

甘我都唔帶我bb出街~~
怕怕~~
winmi 寫道:
瑩瑩出左世兩個星期, 隻6帶左我同女女返上水,
coz我未睇過間新屋, 跟住我地執下野, 整下呢樣o個樣,
成點至走, 自始之後瑩瑩就成日扎, 訓唔長, 就算同我訓,
都係訓得唔好, 99話佢比d野嚇親......
coz我地隔黎係廢屋一間, 同埋我地搬入去冇拜神wow...
到左佢兩個月之後先叫好d咋.....
所以大家都係唔好帶bb出夜街啦, 寧可信其有呀...

伯爵府

到時你地個個都生左啦~
ck335 寫道:
所以咪話今次叻左囉~
唔知開到第5part仲有邊個等緊生呢?

伯爵府

我都訂左啦~
我係tst富豪酒店擺...
希望d人俾多d人情~
我擺30圍~
甘早就訂定~
唔係掛~
ck335 寫道:
應該擺十幾圍咋~邊有$擺咁多..-.-"
都係我係我老公面前比左幾次說話佢聽佢先擺咋~
不過佢明知我20/10先預產佢訂左18/11囉~
問佢點解佢話就佢d同事出食量先有$黎.-.-"
o晒咀,連我可能未坐完月都唔理~

自己食緊係唔怕啦~
就係唔知有左食左先怕.-.-"
我唔驚自己有d咩,我驚影響到亞b咋.

伯爵府

哈~
我尋日帶左個囡去健康院~
之後行街街~
所以冇上黎~
你地係唔係掛住我姐~
ck335 寫道:

子爵府

畀面勳章

甘係唔係要打pat pat呀~

你係樓主嘛, 點話點好啦.....

子爵府

畀面勳章

夠重啦~~~~~~~
正~~~

haha...咁咪好囉...
b女要乖乖呀, 唔好嚇你媽咪呀,
佢心血少唔嚇得架....

子爵府

畀面勳章

你未擺結婚架??

唉....只怪隻6唔生性囉..... :-( :-( :-( :-(

子爵府

畀面勳章

甘我都唔帶我bb出街~~
怕怕~~

haha~~出日頭街都ok既, 夜晚就唔好啦...

首頁

尾頁

跳至