跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB都七個月大了,大家歸瘦未呀??

我仲有八磅肉同肚腩仲係鬆.剛剛定左朿腹褲希望有幫助喇!

男爵府

Re: BB都七個月大了,大家歸瘦未呀??

去反未有BB最重時,但腰粗左2吋,27“啦 :-(

別墅

仲廋過未生之前,d衫鬆鬼晒,不過個胸就大咗成個碼....可能因為我仲做梗奶媽啦。

別墅

我就c啦,仲肥過坐月嗰時,同未有bb嗰時比,足足肥咗40磅。

依家仲餵緊人奶,唔可以節食。諗住做運動減,但係個盤骨仲勁痛,又唔得。都唔知點算。 :-(

大宅

差几lbs, 但個肚好鬆, 好大下, 要做運動先減度.

洋房

未 :-(

洋房

itbc,

your children are very cute and lovely! :lol:

別墅

我本身肥底, 做咗運動都唔係好得, e+仍然重咗廿磅 :-( :-( :-(
該用戶已被刪除

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我落哂磅喇~著得番哂以前d褲,不過唔知點解d肉仲係鬆泡泡,睇落肥過之前好多 ?-( :-(

大宅

我仲有十幾磅瘦唔到..... :-( :-(
不過plan緊第2個, 所以冇刻意再減

大宅

我依家120磅, 未大肚時115磅, 不過未大肚時是過瘦(170cm),所以我想keep住而家個磅數wo

大宅

我2個月果時已經瘦番晒啦,依家仲廋過以前

民房

冇 BB 0個陣 110lb, 依家得返 106lb~ (我高170cm) d friend 係咁話我太瘦, 瘦過中學0個陣添呀, 都唔知點搞.... 個胸又好似細過之前~ 點解會變成咁 ?? 餵人奶0個時大左兩吋幾, 依家縮凸左, 有冇得救呀 ??? :-(

別墅

jas602 寫道:

嘩, 你咁快就想生多個呀, 我諗都無諗過, 就算第時生都會係3-4年後, 等阿b大d先, 唔係到時我會好"le hee"

複式洋房

teresa621 寫道:
我落哂磅喇~著得番哂以前d褲,不過唔知點解d肉仲係鬆泡泡,睇落肥過之前好多 ?-( :-(

--> same here.... '磅數' is more or less the same, but.... loose skin...... looks much much fatter than before pregnancy...... :-(

大宅

唉....唔好提啦...party 果日你地都見到我架啦 !!
比我未生之前大左兩個碼...大肚都無咁肥..
係坐月果時係咁比人迫我食..食到我咁 !!

大宅

plan o左請工人, 唔係攪唔掂, 生多個決定去纖體, 自己真係瘦唔到, 唔食都唔瘦, 個肚腩好似有o左4個月咁.....冇哂悿機扮靚......
把心一橫lor~反正我好like 細路, 2個bb年齡接近d, 會friend d ga
阿女媽媽 寫道:
[quote]
jas602 寫道:

嘩, 你咁快就想生多個呀, 我諗都無諗過, 就算第時生都會係3-4年後, 等阿b大d先, 唔係到時我會好"le hee"[/quote]

大宅

D人話bb六個月打後,媽媽先開始瘦,我生大女果陣又係,後來去番未生個前重量。
以前重咗10磅,前陣重咗8磅,宜重咗5、6磅,應該會減減瘦!
姊妹們,加油!

複式洋房

Me too! :-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至