跳至

首頁

尾頁

別墅

點可以知道pampers 或 huggies D印花有咩用

我有pampers 熊仔印花同 huggies 5分印花,可以從那些途徑知道有咩換呢?

複式洋房

Re: 點可以知道pampers 或 huggies D印花有咩用

係呀,我都想知呀, 係米要入左會先有用呢?

複式洋房

Re: 點可以知道pampers 或 huggies D印花有咩用

HELLO KENJOY,ICOLAW:
系用嚟換BB玩具O架,你地有無PAMPERS&HUGGIES BB 會卡,如果有已經系會員啦.唔洗上網登記O架啦.換乜同去邊道換系你地收到張會員卡嗰份野度有講.換乜同去邊道換我都無乜印象啦,淨知去荷花有得換野.因為嗰份野辰早扔左.但系我打過電話去問,佢地話下個月會再寄過D資料比會員.到時收到資料會清楚D.
D答案希望對你地有用啦.

複式洋房

pampers 我就有收過會員咭, 但 Huggies 冇喎, 我個 B 都差不多一歲, 早兩日先收到第一份 Huggies 的紙尿褲. 係米 Huggies 係冇會員咭呢?

複式洋房

hello kenjoy:
kenjoy 寫道:
pampers 我就有收過會員咭, 但 Huggies 冇喎, 我個 B 都差不多一歲, 早兩日先收到第一份 Huggies 的紙尿褲. 係米 Huggies 係冇會員咭呢?

咁你要打電話問下huggies啦.因為我都有join huggies同其他bb會.但系無留意邊個會有無會員卡寄番嚟囉.

別墅

我有huggies張member card
huggies 印花真係有用
上個月佢0地有推廣,用10points可去荷花換一小盒紙巾,不過好快換完,我都冇份
至於pampers,只要去指定地方,可用pear 印花以特惠價買玩具

首頁

尾頁

跳至