論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇人知道係咩黎 ?

我工人黎左一個月多d,我都冇話佢,每日都係照住時間表做野.但由前日開始我發現∼∼∼
係電飯煲(煮好的飯面都有一條”象根”)係厚身個種,黃色,我以為佢唔小心,咁我咪丟左佢,冇問佢,但我昨晚同今日都係咁,咁我話點解有條”象根”係度,佢冇出聲,後我丟左出去垃圾房,(因之前丟係屋企,第日又見番係個飯煲度) ,請問有咩意思家咁做 ?

大宅

Re: 請問有冇人知道係咩黎 ?

會唔會係毛術, 你個是bun bun 定印印, 如是 bun bun, 我tomorrow 問問我的工人 what is that 然後話你知.

伯爵府

點解妳唔問佢呢?

大宅

v94656181 寫道:
會唔會係毛術, 你個是bun bun 定印印, 如是 bun bun, 我tomorrow 問問我的工人 what is that 然後話你知.

我個是印印,我而家至識驚呀,我以為佢唔小心,我問佢又冇答我,又冇講sorry...越諗越奇怪..

大宅

mylulu007 寫道:
點解妳唔問佢呢?

佢冇出聲走番入廚房度.我又冇再追問呀.

大宅

仲未睡!!, 你好驚牙

大宅

仲未睡!!, 你好驚牙

唔係,驚都冇用,係我未眼瞓.同埋bb瞓左至可以上黎八下咪八耐d羅.

大宅

BB 多大牙, 3 months /6months, 你仲未說是bun bun 定是印印.

大宅

BB 多大牙, 3 months /6months, 你仲未說是bun bun 定是印印.

我bb18個月,是印印黎家,我瞓拉

大宅

唔怕, 隔離屋是印印, 再過兩日我過去問下,然係話你知.

大宅

BB 剛剛識行識走, 好得意, 我個女已7YEARS OLD, 太大冇得玩.

首頁

尾頁

跳至