跳至

首頁
34567...18

尾頁

別墅

Re: 匯景既媽媽入黎傾下計

係呀, 我呢度對住商場, 佢個天台唔知攪乜鬼, 整左好鬼耐, 好煩..
仲有, 我個座都成日有人裝修, 唔係整窗就整咩水喉..

男爵府

morning all,

playgroup 果度 打咗去問 la ..話月底sent confirmation letter 喎. ~~

nw 22,

聽妳咁講我地有機會係住附近呢.....

我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

別墅

你唔記得我係住麗港城個bor

LiBoBo 寫道:
nw 22,

聽妳咁講我地有機會係住附近呢.....

別墅

hi all
黎緊呢個long weekend, 你地會去邊度玩嗎?
我就暫時都無咩planning...

男爵府

nw 22

confuse 咗 tim ..

記住...記住..

我今個sat 咪同亞女去 啟思開放日囉 .sun 未知.
我囡囡"梓瑤"係 1 月7 日來到我地的小家庭, 重3.9kg:-P

別墅

libobo
hehe, 又難怪, 因為呢個係匯景topic麻, 我擅闖入來攪亂檔...

別墅

尋晚放工無無聊聊去左匯景商場行街, 買左少少衫比bb..
發覺d日本衫真係唔平, 都係jshoppers抵好多...
我尋日買左條comical kids牛仔褲比bb, $128, 而家覺得好肉痛 :-(
不過響另一間買左件child champ外套, $50, 叫做平衡番d, 無咁傷..
你地多去匯景行街嗎?

大宅

nw22,

我都有落去買下bb野架有時個到d衫都ok平不過要4圍睇

大宅

上星期我都去左匯景商場shopping, 竟然買哂d冬天野, 連褸都有. 2-3件盛為$400. 日本野, 都幾肉赤 就當佢生日禮物law

男爵府

MORNING ALL,

nw22,

我小買咗衫比亞女~~因為早排 hipo fant close, 我買咗好多 ,唔水買 lu ..

同埋 小朋友真係大得好快, 我亞女就緊加..因為佢係大隻 bb .

all,

妳地 bb 係咪瞓 bb 床 ka ??我 bb張 bb床就快唔啱 瞓了, 妳地有無唸過第時轉床, 轉咩 style 呀 ?? 有絛 idea 比我呀 ???

?-(

別墅

jonvan & ng360
你地去邊間買架?
我而家都係買冬天架, 不過未買褸個d..

libobo
我張bb床都幾大張, 預訓到3歲..
第時轉床, 我諗是普通的單人床 + 床欄, 你可以去下 ikea 睇下..

大宅

nw22,

係專賣日本衫果間, 炒walnut直行, 入d又未到最入果堆boutique. 死啦, o甘講你實唔知. 你可以pm個手提俾我我再講你知.

libobo,

至於床仔, 而家俾佢企下行下, 放左響廳俾佢睇tv law. 佢8個月已經瞓佢自己鋪床. 工人就用d椅子, cushion當欄阻住佢, 怕佢跌. 但其實佢鋪床有個書台同櫃響側邊, 唔會o甘易跌o既.

別墅

Morning~~
點呀,你地係咪有去到啟思open day? 報下料丫...

別墅

我諗我知邊間, 個間有d親子裝tee賣, 不過價錢都真是不算平.

Ng360 寫道:
nw22,
係專賣日本衫果間, 炒walnut直行, 入d又未到最入果堆boutique. 死啦, o甘講你實唔知. 你可以pm個手提俾我我再講你知.

男爵府

我去左, 個校園係舊d, 但係幾多戶外地方比小朋友, 我個B咁細都有得玩. 我去過臻美, 觀浸, 呢間既地方最大, 而且都好似幾多野學. 又近屋企, 方便接送.

大宅

下, 有親子裝咩 又唔係好覺眼wor, 下次睇下先. 今日我又去行, 想買件twin set俾我姑仔個2歲囡囡, 不過無. 所以我決定送其他野.

你地有無idea? 知唔知而家d2歲妹妹鍾意咩架?

28號原本都打算去creative的, 不過Sheldon病了, 所以都係上bk問下人意見炸 雖然我唔係住匯景的, 但都覺得creative好方便.

nw22 寫道:
我諗我知邊間, 個間有d親子裝tee賣, 不過價錢都真是不算平.

[quote]
Ng360 寫道:
nw22,
[/quote]

大宅

我weekend去左赤柱market, 個到有好多bb野買都算平 我見到有好多褸, 有好多marks & spencer褸好平$49 我本來係m&s見到都想買好似百幾2百到佢個到只係$49好平好正

大宅

nw22,

妳係米join左0601 family呀 我睇到個post話要交會費, 妳交左米呀deadline11月13號呀 妳可以去0601到睇下details

男爵府

Jovan,

我地仲未有機會見下面tim.
仲有nw22, 你係full time mummy?

別墅

jonvan
謝謝提醒

LittlePigmom
我要返工架, 我都想做full time mum, 不過要有工人幫手個隻..

首頁
34567...18

尾頁

跳至