意見反饋
義工

自由講場 今日: 585|主題: 1016960

...急問!!我想知呢隻係咩蟲??請幫忙...

禁止訪問

國民生產總值:117499

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

國民生產總值:3983

引用:+本帖最後由+puicps0614+於+13-6-2+20:40+

原帖由 puicps0614 於 13-06-02 發表

屋企呢兩日突然間有好多隻呢種蟲,
谷牛!蛀米蟲

伯爵府

國民生產總值:17566

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-06-02+發表

原帖由 小咩媽媽 於 13-06-02 發表
谷牛!蛀米蟲
我係同類

珍珠宮

國民生產總值:42985

叻叻勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+小咩媽媽+於+13-06-02+發表谷

原帖由 p_kotone 於 13-06-02 發表
我係同類

男爵府

國民生產總值:8165

好媽媽勳章

回覆:急問!!我想知呢隻係咩蟲??請幫忙~

好似係「穀牛」,快D睇睇米缸啦!

禁止訪問

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+puicps0614+於+13-06-02+發表

大宅

國民生產總值:1264

回覆:急問!!我想知呢隻係咩蟲

我系間房度發現左呢隻

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

禁止訪問

引用:我系間房度發現左呢隻+

翡翠宮

國民生產總值:76166

引用:Quote:原帖由+小咩媽媽+於+13-06-02+發表谷

原帖由 p_kotone 於 13-06-02 發表
我係同類
x2

男爵府

國民生產總值:6678

大廚勳章

引用:+本帖最後由+puicps0614+於+13-6-2+20:40+

紙巾或木都有機會會有,米粉,通心粉,米,你係邊度見到?

禁止訪問

國民生產總值:8076

禁止訪問

超級版主

國民生產總值:136644

2019勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

karcy 發表於 13-6-2 20:54
我系間房度發現左呢隻
似係"豆象"~
會蛀食物的,尤其喜蛀豆類,藥材類,乾粉麵類.....快些檢查家中的乾糧
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

公爵府

國民生產總值:26792

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

將D米 米粉 通粉 呢D淀粉質通通攞出來睇。然後買曱甴屋 chi係牆角 近住地下。慢慢就會無。

我奶奶之前搞到成間廚房都係

禁止訪問

禁止訪問

國民生產總值:205825

畀面勳章 環保接龍勳章

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.