意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 27|主題: 124686

團購 詩x浣腸 有人試過嗎

大宅

國民生產總值:2409

如題, 有jm試過嗎??

王國熱話
新規定,菲到港後要去領事館training 半天
姐姐叫我同Agent講炒佢
工人用厠紙量勁
Direct hire工人,搵到間顧傭公司好幫得手!...

伯爵府

國民生產總值:18879

2018復活節勳章 狗年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有我試過,純粹排毒,有sell 我,但冇迫我買,so 做完就走。
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

大宅

回覆:團購 詩x浣腸 有人試過嗎

好想試, 但又驚hardsell. 仲有其他人試過嗎??

禁止訪問

國民生產總值:125

子爵府

國民生產總值:11894

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

感覺點咖,痛唔痛

Gloria

大宅

我未試, 我驚佢sell我呀

大宅

國民生產總值:1831

有, 不斷SELL我, 我個時做緊, 佢係我肚痛個時不斷SELL我, 我拒絕左不下10次,
佢重係咁問我點解唔JOIN最後我真係冇氣拒絕佢(因為個肚痛緊)
話約左人, 買一次聽日再上去...(一次成$5XX)當然第2日我冇再上去啦:pppp:
不過我第2日上磅, 輕左4磅

大宅

引用:有,+不斷SELL我,+我個時做緊,+佢係我肚痛個

原帖由 arlingling 於 13-12-18 發表
有, 不斷SELL我, 我個時做緊, 佢係我肚痛個時不斷SELL我, 我拒絕左不下10次,
佢重係咁問我點解唔JOIN:tooco ...
好吸引呀~~輕4磅, 我有個超大大肚腩

大宅

引用:有,+不斷SELL我,+我個時做緊,+佢係我肚痛個

原帖由 arlingling 於 13-12-18 發表
佢重係咁問我點解唔JOIN:tooco ...
我上網睇啲人寫, 都係做完先sell. 點解你做緊時sell既??你去邊間做呀??

大宅

國民生產總值:1831

回覆 lylyluck 的帖子

係CWB個間, 一路做, 佢會一路幫你按下肚, 等你易d排出黎,
咁一邊按, 就一邊話你有幾差, 要join幾多次先得-.-"
之後一個哄唔到我, 另一個就拎埋個計數機入黎,
話比8折我-.-

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.