意見反饋
義工

2013年媽媽會 今日: 0|主題: 26091

[5月] 坐月中……越吃越肥

禁止訪問

國民生產總值:4502

BK Milk勳章

王國熱話
無人奶可以轉邊隻奶粉?
乳暈
有冇媽媽係淘寶買過HICON冰櫃?
突然奶量下跌

大宅

國民生產總值:2821

引用:唉,而加仲肥过出院時,点算好似三個月咁

原帖由 sky_kikiki 於 13-06-02 發表
唉,而加仲肥过出院時,点算好似三個月咁
你幾時生㗎?一日未坐完月都唔好節食呀。

侯爵府

國民生產總值:20228

我都係,生完已經無咩減到磅,重要食甘多野,搞到體重同生前差唔多...........餵人奶,有排都未可以減肥。
I never mind the rain from the sky, as long as I have the sun in your eyes~

複式洋房

國民生產總值:222

回覆:坐月中……越吃越肥

最慘係... 99果邊d親戚朋友一黎探阿B,第一句就係話你肥! 駛唔駛咁直接,同關佢咩事呀

大宅

國民生產總值:2033

我都係好肥!我62個C9仲衰一見到我就話,哇睇下你肥到似隻豬咁!我心諗你都好搞笑,我啱啱生完又喂人奶點瘦吖?佢自己未生過埋一樣肥過我又矮過我:;pppp:

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+sky_kikiki+於+13-06-02+發表

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:我都係,生完已經無咩減到磅,重要食甘多野

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:最慘係...+99果邊d親戚朋友一黎探阿B,第一

禁止訪問

BK Milk勳章

引用:我都係好肥!我62個C9仲衰一見到我就話,哇

男爵府

國民生產總值:5231

畀面勳章 BK Milk勳章

真係好難減,次次餵完奶個胃就大叫肚餓夜晚2碗飯打底都唔夠,轉頭又餅乾朱古力

珍珠宮

國民生產總值:38877

2019新春慶豚圓 2019勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章

餵人奶。要食飯。好難減

大宅

國民生產總值:1315

我就唔算食好多野,但都比有BB前重左20磅,都唔知點減好。。特別係個pat pat,因為順產搞到個pat勁大,都唔知減唔減到!

大宅

國民生產總值:2033

引用:Quote:原帖由+Lily0611+於+13-06-03+發表我

原帖由 sky_kikiki 於 13-06-03 發表
唔使同佢一般見識,到佢有b時就知
哈哈,佢唔會有喇!佢都50多了

天珠殿

國民生產總值:1068992

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

都係調理好身子,再去諗辦法減肥大家加油呀

複式洋房

國民生產總值:418

畀面勳章

回覆 sky_kikiki 的帖子

Yes, me too... become fat lo, who say brest feed will lose weight ka, my mum always laugh me seems still have 5 months r

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.