自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

畀面勳章

回覆:俾個阿伯撞到我胸部!

侯爵府

肯定有心啦, D 咸濕亞伯最賤格.

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咸濕亞伯

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

有次我係報紙檔睇雜誌封面有個阿伯貼住我背脊企,我一轉身當堂胸貼胸,佢肯定得登成個當口得我一個企係度,我估佢唔止一次咁樣愽懵,各位jm都要小心呢d殘人

公爵府

畀面勳章

禁止訪問

回覆:hopefaith 的帖子

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

賤格

kawai120  bad  發表於 13-6-2 22:39

子爵府

寶石宮

引用:係呀。地鐵站部𨋢咁大又唔係多人。

原帖由 Bubu520 於 13-06-02 發表
係呀。地鐵站部𨋢咁大又唔係多人。成部𨋢得五個人都要撞到我左邊胸!撞完仲要望住我。我即刻 ...
你老公响度都咁大膽!!

falalala  咪係囉  發表於 13-6-3 00:05

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:Bubu520 的帖子

心Up

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你老公有冇搞錯呀

大宅

原帖由 Bubu520 於 13-06-02 發表
係呀。地鐵站部𨋢咁大又唔係多人。成部𨋢得五個人都要撞到我左邊胸!撞完仲要望住我。我即刻 ...
我估你最嬲係老公嘅反應

禁止訪問

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

你同你C6一齊佢都夠膽撞

禁止訪問

畀面勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:++咸濕亞伯

原帖由 szeszes 於 13-06-02 發表
咸濕亞伯

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

啲呀伯真係特別咸濕, 行街成日兩手FING FING, FING埋去啲迎面行緊過來啲女仔嘅胸部或下體位置, 乘機HIGH油...

水晶宮

首頁

尾頁

跳至