意見反饋
義工

2012年媽媽會 今日: 0|主題: 24630

有冇媽咪去左mega box爬行比賽

別墅

國民生產總值:536

今日帶阿B去參賽都幾好玩,睇其他BB爬都好開心,因為太可愛了!

王國熱話
月子餐分享
有無媽媽訂購過月子餐?
好嬲!訂左坐月湯包,伏左!
28方一定要炖盅嗎?

別墅

國民生產總值:501

我有去。bb 失埸,平時表現ok ar 今天普通。不過好好玩

大宅

國民生產總值:1553

我地都有去呀~~ 不過bb太八卦, 掛住睇其他bb既玩具, 爬幾步又停一停~~

大宅

國民生產總值:3236

回覆:有冇媽咪去左mega box爬行比賽

我都唔知點先知幾時有爬行比賽成日都好想参加!

洋房

國民生產總值:58

我都好想讓囡囡參加, 不過知道有比賽的時候已經好遲, 無得報名了. 請問可以從那裡知道有爬行比賽的資料呢?

複式洋房

國民生產總值:135

我BB都有參加啊!不過他肚餓喊住唔肯爬!

別墅

回覆 heidi_tsangling 的帖子

第一站系mega box,第二站6月15、16號系銅鑼灣皇室堡爬行比賽,即場報名

別墅

回覆 winds2000 的帖子

第一站系mega box,第二站6月15、16號系銅鑼灣皇室堡爬行比賽,即場報名

別墅

國民生產總值:666

我bb都有參加呀,表現唔錯,如果有帶星星餅應該會仲好

別墅

國民生產總值:526

係咪勝出者,可以去会展再爬?

洋房

國民生產總值:58

謝謝您!

禁止訪問

國民生產總值:474

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.