夫婦情感

跳至

首頁
12345...9

尾頁

洋房

真係好唔開心 , 我唔知可以搵邊個講 , 請大家聽下我既故事

我同我老公一齊左七年之後結婚四年 , 佢喺出面既人心目中係一個好鍚我對我好好既男人 , 好老公好爸爸 , 而事實佢一直都真係對我好好 , 直到結左婚四個月有一日俾我發現原來佢同個女同事一齊左 , 仲要係喺我地結婚前已經一齊 , 嗰刻我心碎 , 好驚訝竟然發生喺我身上 , 仲要係一直都做得好好 , 完全冇異樣 , 嗰日喺屋企佢跪求我原諒 , 佢喊住係咁講我對佢好重要唔可以冇左我 , 又叫我俾機會佢 , 而佢自己亦答應我唔再搵個女仔 , 之後我始終都係原諒左佢 , 之後我地生左一個囝囝 , 之後年幾都冇事發生 , 佢對我同囝囝都好好 , 成日都好開心佢肯真心改過 , 點知有日突然接到一個朋友電話話見到我老公拖住個女仔去睇戲(套戲仲要係啱啱先同我睇完) , 佢嗰段時間同我講話開會所以會聽唔到電話 , 所以我打極都冇人聽 , 之後我SEND左個訊息俾佢話我知佢同個女仔睇梗戲 , 佢睇到訊息之後就即時返屋企 , 原來佢同個女仔一直都冇分開過 , 今次佢將所有野都推哂個女仔身上 , 又係咁講唔會再有下次叫我俾機會佢用之後一世既時間去補償佢既過錯唔會再令我失望 , 又話自己唔捨得個囝 , 我屋企人知道呢件事後叫我為左個囝份上俾多次機會佢 , 其實我已經好攰唔想再咁落去 , 但佢一直堅持會做得好好 , 又話個女仔痴住佢 , 之後我俾時間再觀察 , 今次佢自己不停報告行蹤得閒就打俾我 , 而我每日都CHECK佢電話同WHATSAPP , 有時我又用視像睇佢喺邊 , 而佢比以前更加關心我同囝囝 , 做好多以前唔會做既野 , 喺我屋企人面前做得好好 , 又用多左時間陪我地 , 以為經過第二次(我今次嬲左成幾個月先開始冇事)咁大獲佢真係會珍惜 , 點知好不幸喺半年後俾我發現佢原來有另一個電話同電話號碼 , 目的係為左同個女仔聯絡 , 唔怪得我CHECK 唔到任何野 , 佢竟然為左個女仔做咁多野去瞞我 , 佢地都係冇分開過 , 佢雖然好多時間都陪住我但個女仔對佢死心塌地 , 願意一直等 , 最後佢同我坦白一切 , 佢話佢真係好愛個女仔 , 我真係投降喇 , 成全你地啦 , 我喊到好攰喇 , 離婚手續已經進行中 , 雖然好唔開心但反而好似放下心頭大石 , 唔洗再成日去緊張佢喺邊做梗乜 , 而家先知原來就算做得幾好幾完美但都係假架 , 原來你做既任何野都係有目的 , 對我好原來係為左令自己可以同個女仔行得更耐 ,等我仲咁傻以為個老公真心悔改以為因為發生呢啲事你會對我更好以為自己會得到更多 , 多謝你終於撥醒左我 ,令我睇清你有幾假 , 你真係一個專業既導演加演員 , 呢幾年俾你玩到心力交瘁,原來所有野都係假 , 得到既都係假 , 呢四年婚姻真係好失敗 , 我而家只想帶個囝周圍去下旅行 , 我真係好攰好攰

多謝咁多位JM既支持同祝福 , 為左我既家人同囝囝一定會活得比以前更好

cyp111  加油,,支持你..  發表於 13-6-22 03:43

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 DickduckDick 的帖子

加油.!!! 同你仔仔生活要過得好過依家~!!!!!!
唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

子爵府

回覆:DickduckDick 的帖子

咁其實佢點解要同你結婚?

子爵府

回覆:出過軌既男人真係信唔過........

你老公好賤,做咩當時仲要同你結婚呀。。好憎呢d男人。個女人有咩咁吸引呀

好好生活下去,活得比他好,加油。

珍珠宮

你好叻!看見你可以咁清醒地處理好一切鄧你自豪!你的灑脫贏了自尊也贏得C6的尊重,在以後的日子裡一定有很多的障礙但請好好照顧自己和bb,祝你開心每一天

大宅

你個故事令我好難過, 我正處於幻得幻失的時候, 我c6又係做得好好, 我暫時咩都check 唔到, 但我未敢鬆懈放低警介. 請問你係點發現佢有第二個電話?

大宅

引用:真係好唔開心+,+我唔知可以搵邊個講+,+請大

原帖由 DickduckDick 於 13-06-03 發表
真係好唔開心 , 我唔知可以搵邊個講 , 請大家聽下我既故事

我同我老公一齊左七年之後結婚四年 , 佢喺出面 ...
其實我唔明, 如果佢地咁難捨難離, 你又無拉住你老公唔放, 點解你c6仲要二邊拖, 可能男人都係貪心, 但個女人又點解可忍受到自己男朋友晚晚訓係老婆隔離呢.

複式洋房

加油呀
要活得比佢好
佢會有報應家

大宅

加油呀!而家呢段時間係最痛苦,但只要挨過去,一切都會好,努力呀!!

大宅

希望我也可以像你那麼勇敢

伯爵府

個女人勁!

子爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

加油好好証明比佢睇,走寶既係佢。

車仔人    發表於 13-6-3 08:36
sammi

洋房

回覆 soright 的帖子

佢同我講佢同個女仔一齊時我地已訂哂酒席映哂結婚相 , 佢話當時亦未至於愛到寧願唔同我結婚 , 唉.....

洋房

回覆 MM99 的帖子

我偷睇佢個銀包時發現交電話費單 , 一睇就即刻諗''唔係第二個電話號碼掛'' , 咁第二日我叫我細佬扮機主打去台扮問野 , 咁俾哂身份證號碼都啱 , 咁即係估中左....

洋房

回覆 MM99 的帖子

其實我覺得佢係驚出面啲人點睇佢 , 佢表面功夫做太好 , 個個都覺得佢係好老公好爸爸 , 驚一敗塗地 ,
聽佢講左個女仔好多野 , 我覺得個女仔好愛好愛佢 , 所以唔吵唔鬧 , 就係唔少唔鬧咁我先發覺唔到任何唔妥

大宅

根本你c6想享齊人之福,好彩樓主夠堅強!記得要每個月要佢比超多生活費!仲要比返個仔你!

大宅

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

JM加油呀!

子爵府

好恐怖,呢個男人好恐怖,sorry ..容我粗俗d講句,佢地真係一對好狗嘅男女,點解要同你結婚,要害左你一世,太過份

大宅

引用:回覆+MM99+的帖子其實我覺得佢係驚出面啲人

原帖由 DickduckDick 於 13-06-03 發表
回覆 MM99 的帖子

其實我覺得佢係驚出面啲人點睇佢 , 佢表面功夫做太好 , 個個都覺得佢係好老公好爸爸 , ...
賤過大陸女仔:;pppp:

大宅

你好叻好清醒!
而我比你冇用100倍,因為我就仲係個位置停留中,我知我老公仲同個女人一齊,老公只係不停兩頭呃,可能老公真係好愛個女人,唉!唔識講!

不過我支持你,加油!呢到好多Jm同我地一樣有咁樣經歷,大家都會明白,知道你好辛苦!會十卜你,所以你絕不沽單!加油呀!

首頁
12345...9

尾頁

跳至