夫婦情感

跳至

首頁
23456...9

尾頁

洋房

回覆 ChinoB 的帖子

佢同我講個女仔好明白佢 (我諗佢既意思係個女仔唔會吵吵鬧鬧要佢離婚) , 想法好相似 , 個女仔係會知道佢下一句想講咩嗰啲 , 個女仔好千依百順係俾人嗰種想保護既感覺(我諗佢好英雄主義嗰隻掛) , 會成日做一啲令佢覺得好窩心浪漫既事 , 即係個女仔做左好多我唔會做既事 , 所以覺得佢好好

gracechanbb  個咁坦白令我更憎佢  發表於 13-6-9 16:30

洋房

回覆 Bibibut 的帖子

所以我一直都冇話好怨恨個女仔 , 因為我會諗可能真係我做得唔好逹唔到佢要求 , 我覺得自己做得好既時候可能喺佢眼中只係小事 , 可能我真係唔夠了解佢 , 如果佢同佢一齊真係比同我一齊開心既話咁咪唔勉強囉 , 如果佢喺第一次話要離開既話我一定會放生 , 佢睇得我太小器喇 , 放生你總好過你一直對我戴住假面具 , 幾年既假仁假義比起離開你更傷 , 我寧願唔要呢啲回憶 ............

洋房

回覆 MM99 的帖子

我冇可能廿四小時都睇到佢 , 佢地有時都只係見一見面幾分鐘 , 同埋唔係淨係我識視像嘛 , 佢地都會用視像架 , 佢同我講一開頭未買第二個電話時 , 佢每日返工就會DL 可以SD MSG既 APP , 所以佢地係唔用WHATSAPP傾計我亦睇唔到佢在線上 , 因為佢用梗第二啲APP去傾計 , 到返屋企前就會將個APPS DEL左佢 , 咁到我 CHECK佢時我咪唔知囉 , 佢每日都係咁DL DEL DL DEL , 咁有恒心咁有心思去做呢啲 , 唉....我都唔識講..........

洋房

回覆 soso1227 的帖子

我都唔知佢點解要同我生 , 有時會諗以佢咁既做法 , 佢同我生囝會唔會只係想用個囝綁我喺屋企等我少啲理到佢

男爵府

引用:回覆+soso1227+的帖子我都唔知佢點解要同我

原帖由 DickduckDick 於 13-06-03 發表
回覆 soso1227 的帖子

我都唔知佢點解要同我生 , 有時會諗以佢咁既做法 , 佢同我生囝會唔會只係想用個囝綁 ...
面對了,就放下。祝妳有個新開始!

洋房

回覆 xodebby 的帖子

佢唔想離婚都只係驚啲屋企人同朋友唔知點睇佢 , 而且佢同我講過佢屋企人嗰邊叫佢唔叫返個老婆返黎就唔好返屋企 , 所以佢唯有返黎同我和好

伯爵府

引用:回覆+ChinoB+的帖子佢同我講個女仔好明白佢

原帖由 DickduckDick 於 13-06-03 發表

佢同我講個女仔好明白佢 (我諗佢既意思係個女仔唔會吵吵鬧鬧要佢離婚) , 想法好相似 , ...
呢d女仔最得男人心,大部份做小三都話善解人意,做好多老婆吾會做既野,我C6果件都係甘,好似你所講既女仔

洋房

回覆 MM99 的帖子

留喺身邊未必係最愛 , 有時仲喺身邊都可能只係因為責任同壓力 , 唔係因為愛

洋房

回覆 dddisappointed 的帖子

好多男人都將責任推哂喺個女仔身上 , 講到自己唔想咁 , 但諗深一層佢唔通會坦白同你講我真係好愛佢所以唔同佢分手 , 佢如果係好愛個女仔又唔通會同你講好愛嗎 , 因為我地呢啲老婆梗係寧願聽到佢講唔愛個女仔架啦 , 咁我地聽完就反而覺得係個女仔問題唔關老公事 , 跟住又再俾機會佢繼續扮好老公

洋房

DickduckDick 發表於 13-6-3 22:04
回覆 dddisappointed 的帖子

好多男人都將責任推哂喺個女仔身上 , 講到自己唔想咁 , 但諗深一層佢唔通會坦 ...

其實我拍拖+結婚既年數同你相約,真係唔甘心咁就冇左段婚姻。
你真係講得好岩,我地做老婆既真係只想聽到想聽既答案,而C6又肯去講,所以就一次又一次咁原諒。
其實我都覺得佢留低都只為責任同身邊人既睇法,我地係身邊人眼中係公認恩愛,黠會估到佢會咁做?
件事到依家身邊都冇一個人知,一直只有我自己默默面對等佢回頭,依家以我所知佢地已冇聯絡,但佢個心點諗我係冇辦法知,我唔知佢會唔會幾時又再出去搵第二個,我真係好冇用,只係因為我太愛佢,唔想冇左佢。

大宅

回覆:出過軌既男人真係信唔過........

樓主,你好堅強,我同你情況都差不多,聽你講野已經完全放下!成全對狗男女!我知呢種感覺係會好痛但又因為自己已經失望到絕望先會做到。你一定要為自己為囝囝活得比佢地好!大家一齊加油!

大宅

DickduckDick 發表於 13-6-3 21:30

佢同我講個女仔好明白佢 (我諗佢既意思係個女仔唔會吵吵鬧鬧要佢離婚) , 想法好相似 , ...
佢既對白係好典型出軌男人的對白.....

有哪個小三不溫柔?有哪個小三不柔情似水?

樓主,你要努力新生活呀

大宅

回覆 DickduckDick 的帖子

樓主, 支持&祝福你!
我希望我都能堅強D面對
不過離婚手續係點樣辦?

複式洋房

估唔到男人真係可以同時愛多一個人, 但佢今日好愛他的同事, 這份愛又可以維持多久呢, 自己個仔就會變成單親家庭長大! 很可惜.

大宅

DickduckDick 發表於 13-6-3 21:47
回覆 MM99 的帖子

我冇可能廿四小時都睇到佢 , 佢地有時都只係見一見面幾分鐘 , 同埋唔係淨係我識視像嘛 , ...
你講得岩, 佢地咁辛苦做咁多野都要keep contact...我會投降, 成全佢地, 但最憎d c6又要繼續keep contact, 又唔肯坦白同老婆講清清楚楚..我寧願 c6要離開都好過日日呃住我..

大宅

畀面勳章

加油!你值得一個更好的!

珍珠宮

希望你同囝囝盡快投入同適應新生活,加油呀!

伯爵府

樓主好,佩服。

願天下小三同賤佬不得好死

複式洋房

加油呀

男爵府

唉、我同你好相似!但我同我c6拍了五年、在我大肚未成型下同別人一齊!在我明知下重一齊

首頁
23456...9

尾頁

跳至