夫婦情感

跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

回覆:DickduckDick 的帖子

如果係甘佢應該早早唔好同你結婚,攪甘多野,害人

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:真係好唔開心+,+我唔知可以搵邊個講+,+請大

原帖由 DickduckDick 於 13-06-03 發表

真係好唔開心 , 我唔知可以搵邊個講 , 請大家聽下我既故 ...
樓主,加油,!!
你好堅強呀,十卜你

禁止訪問

複式洋房

回覆:出過軌既男人真係信唔過........

加油丫 JM

大宅

加油丫 , 樓主

大宅

睇到我想喊,點解咁多衰男人,樓主加油,支持你!

洋房

回覆 tracy1111chan 的帖子

佢地周不時都見 , 有時話開會點知同佢去街去玩 , 有時話返工點知原來冇返 , 同埋佢地就算唔見都會視像 , 但佢地從未試過喺出面過夜 , 佢好少會過十二點返屋企 , 所以一直都唔發覺有異樣

佢間唔中都會問個囝既情況 , 講低話有咩需要就搵佢

別墅

回覆 DickduckDick 的帖子

一次不忠,百次不用.

天地乖離  絕對同意!  發表於 13-6-7 15:20

別墅

加油! 這種男人只想用盡方法享齊人福 卻傷害晒身邊愛佢既人...

洋房

回覆 weather 的帖子

其實我唔夠果段 , 因為我俾左兩次機會佢 , 俾左機會佢傷我一次又一次 , 之前因為愛而唔捨得放手 , 但最後會因為痛到不能再痛而選擇放手 , 喺呢段日子成日將時間精神放哂喺佢身上 , 得閒又睇佢有冇上線又提自己要打下俾佢睇佢喺邊 , 又驚MISS 左佢電話 , 佢返到屋企又CHECK呢樣 CHECK嗰樣 , 真係好辛苦 , 呢段時間我錯過太多野 , 呢個世界發生咩事都唔想理又封閉哂自己 , 唔想再過咁既生活 , 受夠喇 , 而家冇佢既日子起碼我喊少好多 , 我知道開頭一定會唔習慣或有不捨 , 但呢啲日子總會過去 , 當自己感受到而家比起之前既日子過得開心時 , 你就會知道識得放手係一件替自己值得高興既事 , 你都加油~~~

複式洋房

個男人真心中意個女仔的話,ok冇問題,賤就賤在點解仲要同樓主結婚?之後仲要生埋BB?好彩樓主夠堅,否則我諗好多女人受不了!
加油!希望你同你小朋友生活愉快!

男爵府

希望你早日脫離難關
希望你早日康覆,得回平安
希望你早日忘記和ex的種種事包括開心或不開心的,最好這部份失憶
加油啊!

珍珠宮

DickduckDick 發表於 13-6-3 00:03
真係好唔開心 , 我唔知可以搵邊個講 , 請大家聽下我既故事

我同我老公一齊左七年之後結婚四年 , 佢喺出面 ...

佢一早放唔抵個女仔就唔好生個仔出來啦

大宅

樓主,我想問下佢係咪已經走左去出面住?呢段日子係要點先可以捱過呢?我都係呢幾個月咩都唔想理,咩人都唔想見,撹到做人好似冇咩意思甘,不過我知道唔可以再甘下去。仲有佢簽左未呀?

別墅

欣賞樓主的堅強,你一定可以給囝囝一個樂觀,快樂的環境成長。同時為你有支持你的家人而興幸,你一定可從活得更好!

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

引用:回覆+weather+的帖子其實我唔夠果段+,+因為

原帖由 DickduckDick 於 13-06-07 發表
回覆 weather 的帖子

其實我唔夠果段 , 因為我俾左兩次機會佢 , 俾左機會佢傷我一次又一次 , 之前因為愛而 ...
你講嘢我都有做過,其實係好辛苦,為左小朋友已勉強大家係埋一齊。咁多年我也比過好幾次機會他,但他始終冇改變。

我和你不同之處是,
最後他因為女人,他好絕好絕離開左我同阿仔

我認同你,初頭真係好辛苦,但現在每天不用懷疑,不用每天吵架影響小朋友,每天5:30叫他起身返工,反而被他冇禮對待,我真的輕鬆多了,哭也少了。

現等待時間令我淡忘一切吧,共勉之

禁止訪問

畀面勳章

洋房

回覆 Peasmama 的帖子

佢已經搬左出去喇 , 嗰時我同個囝喺阿媽度住住先 , 我叫佢返屋企執哂啲野走 , 執哂我先返返去住 , 我呢段時間就將心機放喺個囝度 , 當自己一個既時候就不停搵野做 , 每日上網跟鄭多燕一齊做運動 , 將間屋逐部打掃 , 有時可能執下野眼淚就忍唔住會流出黎 , 喊幾喊就同自己講冇左佢唔代表冇哂所有野 , 我一定會活得俾之前開心 , 抺乾眼淚繼續打掃^^,有時上下網睇下衫睇下袋心情即刻好哂 , 買返黎之後仲開心, 到夜晚個囝訓左之後上網睇下台灣嗰啲綜藝節目 , 好好笑架 , 笑完一餐就大覺訓 , 佢簽左紙架喇 , 所有野都完結LU , 慢慢去適應新生活 , 因為自己就算幾唔開心都好 , 個地球都係繼續轉時間都係咁行 , 所有野唔會因為你發生咩事而去停低等你 , 唔係話唔俾自己唔開心 , 只係流淚時間封閉自己既時間唔可以太長 , 如果因為咁而錯過啲野就唔好啦 , 好似我咁 , 喺我自我封閉期間 , 我有個親戚要移民去加拿大唔知幾時先返 , 有次叫我出去食飯餐飯 , 成個家族去哂只有我因為佢搞到我冇心情去 , 個親戚走左喇 , 我而家就好後悔冇去到食飯 , 由細玩到大 , 我竟然都唔出現 , 所以我唔會再俾自己有機會後悔 , 一齊加油吧!!!!!!

大宅

我一路睇你回覆眼淚不停流!你好識諗,做得好好,冇拖拉!我都希望可以盡快脫離呢種痛苦嘅關係,重新生活。係,千祈晤好比自己太得閒,要keep myself busy.....唔好諗一切佢既事,時間一日一日甘過,真係唔可以比呢個人阻住自己前進。要放開先可重新擁有。仲有我都同你一樣冇出席好多朋友既聚會,自己一個哩喺屋企等佢返都唔知為乜,而家我唔會再理佢,會帶囡囡多d出街!

首頁
45678...9

尾頁

跳至