意見反饋
義工

自由講場 今日: 1771|主題: 1016588

跳至
你有冇拎被落街曬既習慣?

子爵府

國民生產總值:11114

呢幾曰好天氣,啲人拎晒啲被床單大褸落街晒,好難睇
我都明一般人屋企好難晒大件物品,但我真係唔係好明佢地唔覺咁樣好污漕咩?

複式洋房

國民生產總值:388

回覆:你有冇拎被落街曬既習慣?

我都覺得有啲dirty

翡翠宮

國民生產總值:91607

笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:我都覺得有啲dirty +

原帖由 ladypeony 於 13-06-03 發表
我都覺得有啲dirty

男爵府

國民生產總值:7554

畀面勳章

回覆:sanriokitty 的帖子

我見佢地抹乾淨d欄杆先晒,睇住d被架啵

大宅

國民生產總值:2080

我都覺得好污糟,
仲要放喺啲好多車行既地方曬

翡翠宮

國民生產總值:80758

開心吸收勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無, 覺得咁樣好污糟

男爵府

國民生產總值:6780

我唔會~ 覺得好污漕~

我已不顧安危, 誓死都一齊
看不起這個繁華盛世~~

翡翠宮

國民生產總值:83362

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

我覺得好污糟

珍珠宮

國民生產總值:36592

不會

水晶宮

國民生產總值:65394

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

以前住村屋, 有放在自己村屋既私人天台上曬

而家就無啦!! 因為覺得街上太多廢氣, 又怕被手多多既人去摸, 好 DIRTY; 再加上而家有 天上野果 D 既烘乾機, 我會用烘乾機烘被或大褸30分鐘, 當去味或殺菌

伯爵府

國民生產總值:19605

2019勳章

唔會 超dirty

子爵府

國民生產總值:10558

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

親眼見過啲呀伯攞人地哂緊嘅被抹鼻涕

伯爵府

國民生產總值:15857

2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

No no

珍珠宮

國民生產總值:49072

環保接龍勳章

no !

大家好,我是子悠~~

水晶宮

國民生產總值:66968

2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

無,以前住果度,最多放係窗出面,而家有天台,可以任我曬lu

珍珠宮

國民生產總值:45774

好媽媽勳章

今日無聊望街, 見到好多被掛係鐵絲網, 粗略估計有二拾幾張.

d人真係好野, 街咁多塵, 又唔知會唔會比人當抹布用.

男爵府

國民生產總值:6454

而家住個到有個大平台,個太陽曬到正一正,個平台係3樓,無咩車,成個平台都係被同床單,枕頭,仲有兩埋葯材

伯爵府

國民生產總值:15148

梗係無啦

珍珠宮

國民生產總值:37008

畀面勳章

公爵府

國民生產總值:27420

BK Milk勳章

Never!好dirty!

寶貝囡提早係12月8日出世喇~37w1d~7.4磅

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.