網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我一直都唔識用,想問有冇d人幫人淘,我比返手績費咁!如自己學又難麼!我冇用信用咭!

夠食夠用已經超級好不容易, 知足常樂,苦中作樂!加油!

男爵府

回覆:淘寶買嘢問題

好多forum同fb都有淘寶代購。
自己淘都唔係好難姐,開淘寶同支付寶戶口,去711買充值或搵人代充就可以啦。
上網search淘寶教學,好多都詳細寫晒d steps,圖文並茂,可以邊淘邊學

333s    發表於 13-6-3 07:46

男爵府

引用:好多forum同fb都有淘寶代購。自己淘都唔係

原帖由 Audrey19 於 13-06-03 發表
好多forum同fb都有淘寶代購。
自己淘都唔係好難姐,開淘寶同支付寶戶口,去711買充值或搵人代充就可以啦。
...
好多謝你!我去找找!

象牙宮

YANFAMILY 發表於 13-6-3 02:06
我一直都唔識用,想問有冇d人幫人淘,我比返手績費咁!如自己學又難麼!我冇用信用咭!
...

我電腦白痴 都識. 識中英就得. 開 RMB 戶口 (HK, 內地) 銀行. (我至叻 only 去銀行) 開戶.

在家
每天用 少少時間, 1个月多自學上 taobao.
之后 小明就帶 RMB1000 上深圳 銀行入机.

難是 安排集運. 計條數. 劃算不.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

引用:YANFAMILY+發表於+13-6-3+02:06+我一直都唔

原帖由 333s 於 13-06-03 發表
YANFAMILY 發表於 13-6-3 02:06
我一直都唔識用,想問有冇d人幫人淘,我比返手績費咁!如自己學又難麼!我 ...
咁我都要比心機

333s  相信你一定叻過我呀.  發表於 13-6-3 12:47

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

加油, 學學下就得, 唔識上黎問, 好多人答你

男爵府

引用:加油,+學學下就得,+唔識上黎問,+好多人答你

原帖由 kck811 於 13-06-03 發表
加油, 學學下就得, 唔識上黎問, 好多人答你
多謝妳們

男爵府

hashtag影視迷勳章

尋:淘寶教學
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4107788
[img][/img]

大宅

自己去淘寶買嘢
- 淘寶開戶
- 去7-11買儲值卡 或 用PPS支付

自己開戶口好處係:
- 可以賺返淘金幣
- 可以用到返利 (我而家都學緊)
- VIP優惠 (暫時我唔太清楚呢樣係乜)

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:自己去淘寶買嘢-+淘寶開戶-+去7-11買儲值卡

原帖由 qolala 於 13-06-03 發表
自己去淘寶買嘢
- 淘寶開戶
- 去7-11買儲值卡 或 用PPS支付
想請問用pps安全嗎?

大宅

stella816 發表於 13-6-4 14:47
想請問用pps安全嗎?
我個人覺得安全
每次交易仲會SEND短訊密碼確認

大宅

回覆:淘寶買嘢問題

711買淘卡係邊入加?可以教我嗎??

大宅

其實唔難的,我都係初學,有問題我都會上來問,這裡的jm很好人的,她們很樂意解答,我都學唔少嘢,最緊要揾間你信得過的大集運幫你收貨及運貨下來。

男爵府

引用:其實唔難的,我都係初學,有問題我都會上來

原帖由 prmama 於 13-06-05 發表
其實唔難的,我都係初學,有問題我都會上來問,這裡的jm很好人的,她們很樂意解答,我都學唔少嘢,最緊要揾 ...
我連登記都登唔到,女

首頁

尾頁

跳至