意見反饋
義工

網購天地 今日: 31|主題: 65505

[淘寶] 淘寶買嘢問題

男爵府

國民生產總值:7720

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我一直都唔識用,想問有冇d人幫人淘,我比返手績費咁!如自己學又難麼!我冇用信用咭!

王國熱話
觀瀾湖問題
想問宜籣除了捷絲旅礁溪溫泉館, 還有什麼...
首爾太平洋酒店 vs 首爾皇冠花園酒店
2018CNY東京滑雪齊齊交流
夠食夠用已經超級好不容易, 知足常樂,苦中作樂!加油!

男爵府

國民生產總值:6052

回覆:淘寶買嘢問題

好多forum同fb都有淘寶代購。
自己淘都唔係好難姐,開淘寶同支付寶戶口,去711買充值或搵人代充就可以啦。
上網search淘寶教學,好多都詳細寫晒d steps,圖文並茂,可以邊淘邊學

333s    發表於 13-6-3 07:46

男爵府

引用:好多forum同fb都有淘寶代購。自己淘都唔係

原帖由 Audrey19 於 13-06-03 發表
好多forum同fb都有淘寶代購。
自己淘都唔係好難姐,開淘寶同支付寶戶口,去711買充值或搵人代充就可以啦。
...
好多謝你!我去找找!

琥珀宮

國民生產總值:156545

2019勳章

YANFAMILY 發表於 13-6-3 02:06
我一直都唔識用,想問有冇d人幫人淘,我比返手績費咁!如自己學又難麼!我冇用信用咭!
...

我電腦白痴 都識. 識中英就得. 開 RMB 戶口 (HK, 內地) 銀行. (我至叻 only 去銀行) 開戶.

在家
每天用 少少時間, 1个月多自學上 taobao.
之后 小明就帶 RMB1000 上深圳 銀行入机.

難是 安排集運. 計條數. 劃算不.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。  

討厭衣来伸手 ,  饭来张口者 , 伸手党者。及想攻擊性就別討論交流吧。

男爵府

引用:YANFAMILY+發表於+13-6-3+02:06+我一直都唔

原帖由 333s 於 13-06-03 發表
YANFAMILY 發表於 13-6-3 02:06
我一直都唔識用,想問有冇d人幫人淘,我比返手績費咁!如自己學又難麼!我 ...
咁我都要比心機

333s  相信你一定叻過我呀.  發表於 13-6-3 12:47

水晶宮

國民生產總值:61542

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

加油, 學學下就得, 唔識上黎問, 好多人答你

男爵府

引用:加油,+學學下就得,+唔識上黎問,+好多人答你

原帖由 kck811 於 13-06-03 發表
加油, 學學下就得, 唔識上黎問, 好多人答你
多謝妳們

男爵府

國民生產總值:6734

hashtag影視迷勳章

尋:淘寶教學
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4107788
[img][/img]

大宅

國民生產總值:1522

自己去淘寶買嘢
- 淘寶開戶
- 去7-11買儲值卡 或 用PPS支付

自己開戶口好處係:
- 可以賺返淘金幣
- 可以用到返利 (我而家都學緊)
- VIP優惠 (暫時我唔太清楚呢樣係乜)

公爵府

國民生產總值:28506

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:自己去淘寶買嘢-+淘寶開戶-+去7-11買儲值卡

原帖由 qolala 於 13-06-03 發表
自己去淘寶買嘢
- 淘寶開戶
- 去7-11買儲值卡 或 用PPS支付
想請問用pps安全嗎?

大宅

國民生產總值:1522

stella816 發表於 13-6-4 14:47
想請問用pps安全嗎?
我個人覺得安全
每次交易仲會SEND短訊密碼確認

大宅

國民生產總值:1286

回覆:淘寶買嘢問題

711買淘卡係邊入加?可以教我嗎??

大宅

國民生產總值:4271

其實唔難的,我都係初學,有問題我都會上來問,這裡的jm很好人的,她們很樂意解答,我都學唔少嘢,最緊要揾間你信得過的大集運幫你收貨及運貨下來。

男爵府

引用:其實唔難的,我都係初學,有問題我都會上來

原帖由 prmama 於 13-06-05 發表
其實唔難的,我都係初學,有問題我都會上來問,這裡的jm很好人的,她們很樂意解答,我都學唔少嘢,最緊要揾 ...
我連登記都登唔到,女

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.