美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

買左groupon推淋巴有6次,我上次一去到已經2個夾住我嚟sell,真係極極極極煩,,,,,我唔係only上去搵著數,我本身真係未試過做淋巴,想試吓先決定買唔買courses,,但再上去又係被佢地煩,但我唔想去又即係要另搵途徑先試到??

p.s我真係講左10次都有,我想睇睇效果先決定,,,佢地兩把口未停過,,,唉~~~

俾你地會點??

伯爵府

回覆:求意見,俾你重上唔上去??

唔帶卡,唔比反應,夠鐘就走

fupigpig  thx  發表於 13-6-3 03:40

侯爵府

照去吧! 好似樓上位JM咁講唔帶卡去, 唔好耳仔軟.

試多幾次, 如果佢地真係好既話, 到時先再考慮JOIN.

同埋通淋巴要Keep住做先會見到效果的, 唔係一次半次立即見效果的.

佢地Sell你咪話等你做到最少個1-2次先好叫買野, 惡過佢地仲好.

大宅

減齡達人勳章 BK Milk勳章

引用:買左groupon推淋巴有6次,我上次一去到已經2

原帖由 fupigpig 於 13-06-03 發表
買左groupon推淋巴有6次,我上次一去到已經2個夾住我嚟sell,真係極極極極煩,,,,,我唔係only上去搵著數,我本 ...
我試過,跟住同返groupon果邊申請退款,佢就將我未用既次數價錢退返落groupon戶口

珍珠宮

ada0708 發表於 13-6-3 03:17
照去吧! 好似樓上位JM咁講唔帶卡去, 唔好耳仔軟.

試多幾次, 如果佢地真係好既話, 到時先再考慮JOIN.
thx其實我以前都係sales,我都體諒佢地,不過真係太煩啫,sell人用錯晒方法,變左趕客啦~
我只係做左一次,呢個course主要做胸,老實講我以前從來未做過淋巴,上次推到真係好痛,如果無效果真係join嚟貼錢買難受咩,,,

珍珠宮

kztine 發表於 13-6-3 03:27
我試過,跟住同返groupon果邊申請退款,佢就將我未用既次數價錢退返落groupon戶口

...
thx,,,,咁我跟樓上方法上多去一次,如果真係頂唔順,希望真係可以退到啦,今時今日重用呢D手法,真係好趕客....

首頁

尾頁

跳至