意見反饋
義工

育兒好物 今日: 1|主題: 92820

BB去游水,用咩尿片?

大宅

國民生產總值:2461

想帶亞囡去游水,應該著咩尿片?請指教!

王國熱話
buster 幾時開倉
SKECHERS 開倉
電器開倉
開倉 - 出口優質純棉嬰幼兒童裝

別墅

國民生產總值:951

回覆:anniek0918 的帖子

Try this

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:4404

MommyPanel勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

Huggies 有專係游水用的片片, 價錢ok 架~

樓主可以入去Huggies 網頁有講邊度有得買:
http://www.hk.huggies.com/bump-on-board/products/products-346509
(可以去大間的百貨公司或玩具反斗城, 超市買到.)

大宅

Thank you for telling

大宅

wakaka 發表於 13-6-3 08:29
Try this
係邊度有得買呢?

男爵府

國民生產總值:7278

hashtag影視迷勳章

回覆:BB去游水,用咩尿片?

尋日去mothercxre度買左俾我b

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

cheung2000  wow,好貴呀,我買goon都係$32/ 3塊  發表於 13-6-3 13:11

男爵府

國民生產總值:7278

hashtag影視迷勳章

funky_luv_funny 發表於 13-6-3 13:03
尋日去mothercxre度買左俾我b
我b 用開pampers / huggies, 費事轉...同埋條街太熱, 無特登去格價, 之前聽jm 講大間超市都有. 應該會平d

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.