意見反饋
義工

自由講場 今日: 5184|主題: 1017756

跳至
我好似有少少中暑咁... 點算~

公爵府

國民生產總值:28793

畀面勳章

昨天可能有少少中暑... 昨晚瞓得好差, 周身唔舒服~ 好口喝~ keep住都頭痛~ 食左panadol止一陣又痛過~已經狂飲水~ 但仲係好口乾咁~

我仲有咩可以做?

THX

子爵府

國民生產總值:11243

睇醫生吧!

珍珠宮

國民生產總值:43001

叻叻勳章 畀面勳章

回覆:我好似有少少中暑咁... 點算~

醫生

大宅

國民生產總值:1695

食西瓜,飲寶x力

寶石宮

國民生產總值:288888

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:昨天可能有少少中暑...+昨晚瞓得好差,+周身

原帖由 fullma 於 13-06-03 發表
去陰涼地方;飲多d 水;伸唔舒服;要求診

侯爵府

國民生產總值:20620

中暑? 飲宝X力,再洗個臉,坐係暗涼地方吾好郁咁多

禁止訪問

國民生產總值:2506

水晶宮

國民生產總值:58206

2019勳章 hashtag影視迷勳章

要飲保x力之類,或者飲淡鹽水都可……

象牙宮

國民生產總值:239471

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

咁你而家係邊??

飲能量果d野

公爵府

國民生產總值:28793

畀面勳章

sasa0208 發表於 13-6-3 10:59
咁你而家係邊??

飲能量果d野
係office~ 有冷氣~ 不過個頭仲係痛~ 又keep住係咪飲水同去toilet~

寶石宮

國民生產總值:327739

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

返去抖下啦~

男爵府

國民生產總值:9988

2019勳章

飲電解質飲品

瑪瑙宮

國民生產總值:135394

2019勳章 畀面勳章

唔可以淨飲水,要飲少少咸味水,身體先可以留到水份,仲要留响陰涼地方,將對腳承高先有用

象牙宮

國民生產總值:239471

2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章

fullma 發表於 13-6-3 11:01
係office~ 有冷氣~ 不過個頭仲係痛~ 又keep住係咪飲水同去toilet~
有時好神奇架喎,唔係冷氣地方可能會舒服d

禁止訪問

國民生產總值:163

子爵府

國民生產總值:13407

玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

匿係陰頂地方,狂飲水…休息…仲係頂唔到…快啲去睇醫生~~

伯爵府

國民生產總值:19022

返屋企訓

珊瑚宮

國民生產總值:106053

飲寶X力
或者比自己抖抖~
生命影響生命
[fly]「審判自己要比審判 別人難得多了。如果你能很成功的做好這件事,你就真的是一個具有真正智慧的人。」[/fly]

珍珠宮

國民生產總值:30991

快啲睇醫生

複式洋房

國民生產總值:118

呢幾日真係好熱
take care

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.