自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

話説見jm買得甘過瘾,我又唔執輸!
埋單後,淨係俾我M記劵,我問現金券呢?佢先話:sorry ,唔記得!!……哇!好彩我唔系傻ga

買150送58現金券,好開心返屋企。

過左好耐先記起,無送面,即刻打去話送哂,有無搞錯,我唔問就唔講。
好有被騙感覺,我話我去有嘎地方拿,佢無奈叫我依家落去登記返,到貨打俾我。

各位jm,屈記贈品無show系張單度,真系要記住你應有嘎贈品!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我上次買, 送4樣有3樣都冇, 又係唔問佢唔講, 重要話送晒就冇架啦, 張野寫明架....我即刻咩都唔要囉....

子爵府

回覆:我的屈記

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

:wave: :wave: :wave:

大宅

引用:我上次買,+送4樣有3樣都冇,+又係唔問佢唔講

原帖由 sandyitl 於 13-06-03 發表
我上次買, 送4樣有3樣都冇, 又係唔問佢唔講, 重要話送晒就冇架啦, 張野寫明架....我即刻咩都唔要囉. ...
無得送就收埋個牌啦,次次都系甘

大宅

引用:我上次買,+送4樣有3樣都冇,+又係唔問佢唔講

原帖由 sandyitl 於 13-06-03 發表
我上次買, 送4樣有3樣都冇, 又係唔問佢唔講, 重要話送晒就冇架啦, 張野寫明架....我即刻咩都唔要囉. ...

大宅

尋日買3支都無比麥記60元券我,我問收銀,佢先比返我,我都唔知有無比積分我

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

:;pppp::;pppp::;pppp:唔買

伯爵府

我想問,點樣買$150送$58
$58現金卷.包括M記嗎?

大宅

引用:我想問,點樣買$150送$58$58現金卷.包括M記

原帖由 豬龍b 於 13-06-03 發表
我想問,點樣買$150送$58
$58現金卷.包括M記嗎?
買65元高露潔送10元,
買t字頭洗頭水送8元,
又有40元M記券,
加埋仲送面

伯爵府

bbqou 發表於 13-6-3 14:17
買65元高露潔送10元,
買t字頭洗頭水送8元,
又有40元M記券,

勁!!!

大宅

回覆:bbqou 的帖子

請問邊間肯同你登記番?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

:;pppp:
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

都冇送面比我,漱口水SAMPLE又冇,話送晒,只送10蚊卷..樓下果間直頭要我分單,有麵都唔夠數送,連10蚊都冇得送
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

大宅

引用:都冇送面比我,漱口水SAMPLE又冇,話送晒,只

原帖由 shop_baby 於 13-06-03 發表
都冇送面比我,漱口水SAMPLE又冇,話送晒,只送10蚊卷..樓下果間直頭要我分單,有麵都唔夠數送,連10蚊都冇得送: ...
如果系甘我就咩都唔要啦,c9系要精打細算嘎。

shop_baby  送M記廿蚊都好丫...  發表於 13-6-3 16:59

大宅

回覆 shop_baby 的帖子

noodles today? I bought 5mouthwash ($134.5)today. but no noodles

shop_baby  可能送晒...  發表於 13-6-3 16:59

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

如果無嘢送,我唔會買:;pppp:
I 大蚊豬   

大宅

回覆:bbqou 的帖子

No noodle.
有冇屈人staff 肯/可以登記番要noodle??

大宅

回覆:kulumiwumi 的帖子

我個間漱口水賣37.x
唔係26.9-.-

大宅

引用:我個間漱口水賣37.x唔係26.9-.- +

原帖由 andynmw 於 13-06-03 發表
我個間漱口水賣37.x
唔係26.9-.-
甘貴?我間26.9咋

首頁

尾頁