意見反饋
義工

自由講場 今日: 445|主題: 1017438

跳至
而家咁熱你會唔會紥起d頭髮??  

大宅

國民生產總值:4661

係office都冇野...不過食晏個陣,出到去真係sauna一樣熱d頭髮仲要貼住我覺得好熱...大家而家會唔會紥起個頭??

kawai120  yes  發表於 13-6-3 16:34
fatmth  會  發表於 13-6-3 16:20

禁止訪問

國民生產總值:117499

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

國民生產總值:37765

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

一定會,

1/ 食嘢麻煩, 尤其係食湯粉麵
2/ 唔扎, 個頭一出汗D頭髮黐住頸

961123    發表於 13-6-3 18:28
immc  agree!!  發表於 13-6-3 17:01
sisicat  agree  發表於 13-6-3 14:05

大宅

puicps0614 發表於 13-6-3 11:52
唔會,因為塊面好肥
你頭髮幾長??唔紥咪好難頂囉?

大宅

恩盈 發表於 13-6-3 11:52
一定會,

1/ 食嘢麻煩, 尤其係食湯粉麵

係呀...兩個point都中晒
痴住條頸真係會熱d同忟d架(我)

禁止訪問

國民生產總值:117499

玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

國民生產總值:37765

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

naqua 發表於 13-6-3 11:54
係呀...兩個point都中晒
痴住條頸真係會熱d同忟d架(我)
用紙巾抹, 重要抹到D紙溶晒一粒粒黐到周圍都係

sisicat    發表於 13-6-3 14:05

大宅

國民生產總值:2560

紮咗
.
佢可能係世界上最靚嘅貓

大宅

國民生產總值:1298

2019勳章

引用:係office都冇野...不過食晏個陣,出到去真係

原帖由 naqua 於 13-06-03 發表
係office都冇野...不過食晏個陣,出到去真係sauna一樣熱d頭髮仲要貼住我覺得好熱...大家而家會唔會紥起個頭? ...
會呀,日日都札住,索性幾日前剪短到耳、又爽又型,後悔剪得遲tim

大宅

Moist 發表於 13-6-3 11:58
會呀,日日都札住,索性幾日前剪短到耳、又爽又型,後悔剪得遲tim

...

之前幾長呀??good decision
我之前一路都係short hair左好耐,係而家先long long地

伯爵府

國民生產總值:15053

回覆 Moist 的帖子

但剪左短髮遲D想留番長好痛苦... 我就係咁,成日未留長就頂唔順再剪短,好難長番...

大宅

annaanna 發表於 13-6-3 12:02
回覆 Moist 的帖子

但剪左短髮遲D想留番長好痛苦... 我就係咁,成日未留長就頂唔順再剪短,好難長番... ...
冇錯....中間唔dad唔吊d位係最難頂...捱到就冇野

子爵府

國民生產總值:10043

回覆:而家咁熱你會唔會紥起d頭髮

雖然我肥,但都會紮起,因為真係太熱啦

HELRON  ME TOO,實左太熱啦  發表於 13-6-3 15:21
Mandy7799    發表於 13-6-3 14:27

伯爵府

國民生產總值:19692

回覆 naqua 的帖子

會,太熱,頂唔順(有時見到D人咁熱仲可以放D頭髮落嚟[尤其男人],心表佩服)

男爵府

國民生產總值:8685

我冇,因為我頭髮超短,得前面一汁仔長d,從來掂唔到耳仔,不過要成日去剪

子爵府

國民生產總值:13881

回覆:而家咁熱你會唔會紥起d頭髮

唔會。。好少紥頭髮

大宅

國民生產總值:3287

2018復活節勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

雖然紮起塊面肥,但都會紮起,因為真係太熱呀!!

伯爵府

國民生產總值:15630

唔會~~因為紮得耐會頭痛....
所以會去剪 琴日剪完好舒服

民房

國民生產總值:150710

2019勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:naqua 的帖子

一熱條頸就好易出汗,一定紮。

沒有最痛,只有更痛

天珠殿

國民生產總值:1056729

2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

剪短佢

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.