意見反饋
義工

想生BB 今日: 50|主題: 99404

日日肚痾!是否Bingo 先兆

複式洋房

國民生產總值:493

我14/5 day 1, 會否太早check ??
但呢個星期日日肚痾,到底看醫生還是驗一驗係咪bingo 好呢?

王國熱話
馬鞍山居屋放租
都會駅二期城中駅4房
喜築全新東南海景兩房業主盤
<業主放租>馬鞍山海柏花園新裝修

珍珠宮

國民生產總值:32146

BK Milk勳章

睇醫生好啲,若擔心可要求開孕婦葯

複式洋房

回覆:日日肚痾!是否Bingo 先兆

因為我上網見到有人有咗會肚痾!
加上我又冇亂食野,所以可能係想太多!唯有等due day 吧

侯爵府

國民生產總值:20556

畀面勳章

我2胎bingo都冇肚痾喎,你睇醫生安全D

公爵府

國民生產總值:26910

何解「肚痾」竟進展成bingo先兆? 建議妳若發覺情況嚴重都是快求診好了(怕是腸胃炎)

大宅

國民生產總值:3528

2019勳章

回覆:amybb529 的帖子

我上次bingo係咁,朝朝瀉,希望好快有好消息

複式洋房

回覆:maymaysheep 的帖子

Me too...剩係一起身痾!不過有時痾2次一日!

大宅

國民生產總值:1105

我嗰陣真係有肚痾

伯爵府

國民生產總值:18880

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:我14/5+day+1,+會否太早check+??但呢個星

原帖由 amybb529 於 13-06-03 發表
我14/5 day 1, 會否太早check ??
但呢個星期日日肚痾,到底看醫生還是驗一驗係咪bingo 好呢?

...
我冇痾過ar

男爵府

國民生產總值:8918

回覆:kamkam528 的帖子

我胆囊炎,日日起身肚痾,瀉水

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.