意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 4|主題: 84955

打幾份工咁!好辛苦!

複式洋房

國民生產總值:467

返工已經好忙,又要提自己飲多水驚冇奶,又要處理屋企家頭細務,交費報稅。係公司泵奶又趕又要企係殘厠半粒鐘。啱啱搬完屋忙到嘔電!好啦!終於出事!啱啱諗住泵先發覺冇帶喇叭同奶樽!飯都冇食要衝返屋企!我暈啦!

王國熱話
有無人住過hotel the flag shisaibashi?
紐西蘭北島或南島
大阪難波站酒店推介
暑假機票優惠

大宅

國民生產總值:2644

回覆:打幾份工咁!好辛苦!

十分明白!日日都好似打仗咁,壓力好大

侯爵府

國民生產總值:22273

BK Milk勳章

edithlau1214 發表於 13-6-3 12:51
返工已經好忙,又要提自己飲多水驚冇奶,又要處理屋企家頭細務,交費報稅。係公司泵奶又趕又要企係殘厠半粒 ...
唔買多set放公司?

子爵府

國民生產總值:10680

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

用一兩年嘅時間幫BB嘅健康打好根基, 就算好似打幾份工咁忙都值得呀!

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

複式洋房

回覆:siujanjan 的帖子

諗緊買唔買套freestyle放係公司,屋企用swing。

複式洋房

回覆:Harubi 的帖子

咁又係!所以忙同攰時上來睇下大家嘅post, 加加油!繼續來!

大宅

國民生產總值:1667

回覆:edithlau1214 的帖子

無敵鐵金剛

大宅

國民生產總值:4480

辛苦一兩年啦,用一兩年嘅時間換上 bb 嘅健康,加油

禁止訪問

國民生產總值:2128

禁止訪問

國民生產總值:1147

回覆:edithlau1214 的帖子

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.