自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身有部p3, 但有點重,想淘一部士的車,各位jm有冇好介紹呀!

複式洋房

我同你一樣,正想淘架士的車,但可似選擇太多唔識選擇

大宅

回覆:terry08261998 的帖子

其實深圳買既價錢同淘寶差唔多,又可以睇到實物,不過拎返落去辛苦d

複式洋房

回覆 小小銘 的帖子

我好小番深圳,唔知邊到有得買BB車呢~

大宅

回覆:有冇人淘過輕便穩陣的BB車?請推介!

我剛淘了一架,方便、好推,我想要的簡單功能有齊:車底有購物籃、可平躺、方便收藏...¥182(未計運費)!

大宅

引用:我剛淘了一架,方便、好推,我想要的簡單功

原帖由 翹翹媽媽 於 13-06-05 發表
我剛淘了一架,方便、好推,我想要的簡單功能有齊:車底有購物籃、可平躺、方便收藏...¥182(未計運費)! ...
架車幾重呀

大宅

好多地方都有,東門都有,不過你要講價

禁止訪問

回覆:有冇人淘過輕便穩陣的BB車?請推介!

大宅

回覆:小小銘 的帖子

你行福田關,附近有個時代廣場,皇崗村街市有個超市樓上都有,如果你多野買可以去筍崗倉庫,平d,多野買

複式洋房

回覆 翹翹媽媽 的帖子

好抵呀~但我目標想找一些籃大的,因為成日都要買野掛係車真係唔方便,但大籃多數都唔係輕便的~唉!!

大宅

回覆:Chengpinky 的帖子

5.3KG

大宅

我都搵左好耐同比較過好多架士的車,先搵到呢架又平、又有得平躺、又有遮擋蓬,同埋收起夠輕便!我去千X睇果d又貴又無咁多功能! 一係你掛個媽媽袋係手抦〜

大宅

回覆:翹翹媽媽 的帖子

我都見seebaby好多人讚不錯

首頁

尾頁

跳至