想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Guibee 的帖子

孕前有食BUDWIG, 之後冇, 因為有morning sickness... 食唔到

男爵府

不過有d人話油拔法會令人爆倉, 驚樣衰!!!

大宅

回覆 cheers_iris 的帖子

會架~ 仲會係咁爆飛滋(我自己2樣都冇, 但好多同事有, 係咁爆暗瘡同飛滋)...爆足1星期.... 第2個WEEK之後就開始爆少左~

而我自己用SESAME OIL時, 冇咩特別感覺, 只係覺得好訓左, 皮膚好左同牙好左~ 用SUNFLOWER頭幾日,就胃痛到爆~痛左4日....之後就冇點痛過LU~

我唔知係咪因為我個人本身食得清, 唔食紅肉(EXCEPT豬) 同少食煎炸野... 所以身體毒素少... 冇爆暗瘡同飛滋

男爵府

引用:回覆+cheers_iris+的帖子會架~+仲會係咁爆

原帖由 DottyDoggies 於 13-06-04 發表

會架~ 仲會係咁爆飛滋(我自己2樣都冇, 但好多同事有, 係咁爆暗瘡同飛滋)...爆足1 ...
所以又有因為怕爆倉而卻步。。。

大宅

我見同事又唔會爆好多~一次幾粒咁~但係大粒同好痛果D~ 唔會太樣衰=)

為左身體健康~忍一忍啦~ 或者你可以星期4開始~ 因為通常都係第2,3日先開始爆~咁你仲有星期六日係屋企唔出街呀~

男爵府

DottyDoggies 發表於 13-6-4 11:56

我見同事又唔會爆好多~一次幾粒咁~但係大粒同好痛果D~ 唔會太樣衰=)

不過你唔爆真係好彩呀!!!~
你就好啦!

首頁

尾頁

跳至