意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 6|主題: 127521

黎HK1個月3WK的公主

大宅

國民生產總值:4820

尋日同1個月3WK圳印姐SAY GOODBYE..因唔習慣,比一個月通知我,佢緊係冇得留底啦,收到風AGENT話佢會搵工...黎遊阜咩..印姐 : NXTA NOFXTA........X=I....1986 元朗區

王國熱話
呻下~~ 攰
老爺同奶奶離左婚 但姑媽重一齊住 正常嗎...
難理解的奶奶念法
老公覺得我好少氣

別墅

國民生產總值:553

男爵府

國民生產總值:6198

回覆:黎HK1個月3WK的公主

Up

公爵府

國民生產總值:26003

醒目開學勳章

引用:尋日同1個月3WK圳印姐SAY+GOODBYE..因唔習

原帖由 kennisip 於 13-06-03 發表
尋日同1個月3WK圳印姐SAY GOODBYE..因唔習慣,比一個月通知我,佢緊係冇得留底啦,收到風AGENT話佢會搵工...黎 ...
佢有無小孩?

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3824718&extra=page%3D1

大宅

國民生產總值:4820

bbcool 發表於 13-6-3 18:25
佢有無小孩?

有,一個2yr既囡, 佢身份証 w 893x85(9)..............x=0...........1986,9月出生....隻眼大加突,有d嚇人..我請時張相唔覺...見真人係突眼架

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.