意見反饋
義工

想生BB 今日: 60|主題: 99354

跳至
有無人試過連續小X兩次,第三次成功?

大宅

國民生產總值:1282

呢個WK應該排EGG..又想生但仲好驚..
試唔試好.??

王國熱話
【快閃優惠】永安全線機票滿$1,500減$150!(...
[有時去旅行唔駛好貴嘅] 歐洲Free Local Tour...
HK Express 飛峴港 一千蚊有找!
中文版韓國地圖App面世

別墅

國民生產總值:844

回覆:有無人試過連續小X兩次,第三次成功

我都啱啱第二次小x,唔敢諗下一次會點 但我決定左check染色體及免疫系統, 雖然未必check到乜野,連續兩次都可能只係唔好彩,但希望減少下一次嘅壓力

別墅

回覆:fennie12 的帖子

妳小x後第幾個cycle? 休息夠未?

大宅

我休息左一年多了.....所以想再試.

別墅

回覆:fennie12 的帖子

加油呀!祝好孕!
因為我已踏入高O,所以諗住睇中醫,希望盡快可以調理好身體,但幾時再試,真係要睇下心理質素如何

大宅

我都有睇中e...唔睇唔得.

但心理真係好影響

大宅

國民生產總值:1072

我第一次個胎唔長,第二次因為甲狀腺過高,兩次都小產咗。而家亞仔已經5歲仔啦。你地要加油呀

子爵府

國民生產總值:12252

BK Milk勳章

honeyhoneycandy 發表於 13-6-4 19:27
我第一次個胎唔長,第二次因為甲狀腺過高,兩次都小產咗。而家亞仔已經5歲仔啦。你地要加油呀
...
請問咁你2次之後有無檢查下?第二次之後幾耐先試?

子爵府

國民生產總值:11671

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:有無人試過連續小X兩次,第三次成功?

我都係由小產咗2次,舊年n今年
而家會順其自然,唔諗太多,連紅d都冇用

大宅

國民生產總值:1206

我都兩次小產

大宅

呢個WK 黃金期,都5G試唔試好..唉..

別墅

國民生產總值:538

大家吾好灰心啦, 一齊努力啦

珍珠宮

國民生產總值:31771

2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都2次,今日驗到淺線,但無乜徵狀,好擔心

活在當下,愛得及時

大宅

國民生產總值:4871

fennie12 發表於 13-6-3 14:38
呢個WK應該排EGG..又想生但仲好驚..
試唔試好.??
如果真係好想有BB,試喇!

我識人經歷3次傷痛,第四次成功。佢個仔今年準備考入大學試喇

大宅

國民生產總值:1072

MACY姐姐 發表於 13-6-4 20:49
請問咁你2次之後有無檢查下?第二次之後幾耐先試?

有呀, 去做咗婦科檢查, 發現有甲狀腺過高.
由發現有甲狀腺過高, 到第3次懷孕, 都係6個月嘅時間.

大宅

國民生產總值:4710

開心吸收勳章

引用:我都啱啱第二次小x,唔敢諗下一次會點+但我

原帖由 lolojai 於 13-06-03 發表
我都啱啱第二次小x,唔敢諗下一次會點 但我決定左check染色體及免疫系統, 雖然未必check到乜野, ...
請問你知唔知check染色體幾錢?

別墅

回覆:Sumww 的帖子

兩公婆驗血$7920

別墅

國民生產總值:568

引用:兩公婆驗血$7920

原帖由 lolojai 於 13-06-17 發表
兩公婆驗血$7920
請問你係咪剩係驗染色體?$7920入面有冇包其他野?

別墅

回覆:Rabit8888 的帖子

因為剛小x,血液中仍有懷孕賀爾蒙,所以醫生建議等遲d先驗抗體/免疫系統,$7920只是驗2人染色體,不包含醫生費。

複式洋房

國民生產總值:366

回覆:有無人試過連續小X兩次,第三次成功?

我前年同舊年都試過小X兩次,睇左一排中醫調理好左身體,依家又開始等bingo,希望今次成功啦!各同病相憐嘅jm,一齊加油呀

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.