想生BB

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

唔好灰心, 我連續兩次, 而家囡囡16個月, 加油,

大宅

回覆:lolojai 的帖子

請問係邊驗

大宅

回覆:fennie12 的帖子

俾D鼓勵大家,當年同我同期懷孕的3位朋友,3個都xx,有1個還是第2次了,現在其中2個也生左了,健康成長中,大家加油!

大宅

回覆:poodlebarbie1 的帖子

Sorry! 手多send錯圖!

大宅

畀面勳章

只要有信心,一定會成真,加油!

男爵府

lolojai 發表於 13-6-3 18:58
我都啱啱第二次小x,唔敢諗下一次會點 但我決定左check染色體及免疫系統, 雖然未必check到乜野, ...

hi, 請問你喺邊度check 免疫系統呢?

別墅

回覆:daishidoi 的帖子

婦產科診所就可以

男爵府

回覆:yauyaumama2012 的帖子

我都1月小x1次,做過手術,今個月紅綠d都加深,最終今日又day 1,好想喊

別墅

引用:因為剛小x,血液中仍有懷孕賀爾蒙,所以醫

原帖由 lolojai 於 13-06-17 發表
因為剛小x,血液中仍有懷孕賀爾蒙,所以醫生建議等遲d先驗抗體/免疫系統,$7920只是驗2人染色體,不包含醫 ...
威爾C免費驗左抗體同免疫系統,係個胎流左出黎第二日即驗。另refer左我去中大(威爾C入面)自己比錢驗染色體,$3960兩個人。唔知驗D野係咪一樣。

首頁

尾頁

跳至